EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۸ جمعه ۳ خرداد
برگزاري جلسه آموزشي آشنائي با موازين بهداشتي در مساجد و هيات هاي عزاداري
برگزاري جلسه آموزشي آشنائي با موازين بهداشتي در مساجد و هيات هاي عزاداري

جلسه آموزشي آشنائي به لزوم رعايت موازين بهداشتي در مساجدو هيات هاي عزاداري ويزه ماه محرم براي خادمين مساجد وسرآشپز ها ي هيات ها ي عزاداري با هدف جلوگيري از بروز بيماري هاي منتقله از راه آب و مواد غذائي در محل سالن شهيد رحيمي دانشگاه برگزار گرديد.

در اين جلسه وداد مسئول بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت بيرجند با اشاره بر لزوم رعايت بهداشت فردي و بهداشت مواد غذائي و بهداشت محيط اماكن مورد نظر افزود :پخت و پز مواد غذائي مي بايست در مكان هايي كه داراي حداقل شرايط بهداشتي باشند انجام پذيرد و از طرفي عوامل دست اندر كار در پخت و پز مواد غذائي بايد داراي كارت معاينه پزشكي بوده و از هيات امناء مساجد و شركت كنندگان خواست تا افرادي كه متقاضي عرضه نذورات مي باشند جهت اخذ مجوز بهداشتي به مركز بهداشت شهرستان معرفي نمايند .

ايشان در ادامه از همكاري سازمان رفاهي تفريحي شهرداري در خصوص استعلام از مركز بهداشت براي صدور مجوز عرضه نذورات و شوراي هيات هاي مذهبي و مديريت دفتر رسيدگي به لحاظ همكاري در برگزاري جلسات آموزشي  و رفع مشكلات بهداشتي مساجد و هيات هاي عزاداري و همچنين اداره دامپزشكي به جهت شركت در برنامه هاي آموزشي و همكاري در بازديد هاي مشترك تقدير و تشكر به عمل آورد.

درپايان دكتر نيك پرور رياست شبكه دامپزشكي و دكتر بخشي رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي شبكه دامپزشكي مطالبي پيرامون بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان و فرآورده هاي خام دامي مشكوك  به بيماري و راههاي پيشگيري ازآنها را بيان نمودند.

 

منبع: وبدا-روابط عمومي دانشگاه تعداد بازدید: 135 تاریخ درج: 1393/08/06
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal