EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ خرداد
برگزاري سومين جلسه كارگروه سلامت وامنيت غذايي طبس
برگزاري سومين جلسه كارگروه سلامت وامنيت غذايي طبس

سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان طبس در سال جاري در معاونت استانداري و فرمانداري شرستان طبس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان به رياست معاونت استانداري و فرماندار شهرستان و با حضور رياست شبكه بهداشت و درمان، سرپرست مركز بهداشت و ساير اعضاي كارگروه برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه دكتر گازراني رياست بهزيستي به مناسبت دهم آذرماه روز جهاني ايدز گزارشي از وضعيت بيماري ايدز در شهرستان، راههاي ابتلا و چگونگي پيشگيري از بيماري را ارائه نمود.

در ادامه جلسه كارگروه وارد دستور جلسه گرديد كه ادامه اطلاع رساني در خصوص مزاياي شيرهاي بسته بندي پاستوريزه نسبت به شير فله و درخواست از كارخانه شير هجرت به جهت افزايش كيفيت محصولات و همچنين تقدير و تشكر از اعضاي ستاد اتلاف حيوانات زيانكار و تاكيد بر استمرار اقدامات صورت گرفته از مهمترين موضوعات مطرح شده در اين جلسه بود.
 
منبع: روابط عمومي دانشگاه تعداد بازدید: 73 تاریخ درج: 1392/09/14
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal