تمديدبيمه تكميلي تا پايان شهريور98/همكاران براي ثبت نام جديد و يا لغو تمديد تا پايان مرداد اقدام نمايند
با عنايت به تمديد قرارداد بيمه تكميلي درمان گروهي كاركنان با شركت بيمه البرز (1398/05/01 لغايت 1398/06/31) ، همكاران دانشگاه مي توانند از 20 لغايت 31 مرداد 98 پس از مطالعه شرايط با مراجعه به لينك مربوطه نسبت به لغو تمديد اقدام نمايند.

به گزارش كميته رفاه كاركنان، قرارداد پرسنل ثبت نام شده در سال 97 به صورت خودكار تمديد خواهد شد و در صورت تمايل به لغو تمديد مي بايست گزينه عدم تاييد را در فرم ثبت نام انتخاب نمايند.
 همچنين همكاراني كه متقاضي ثبت نام جديد مي باشند مي بايست ضمن مراجعه به لينك مربوطه نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

جهت مطالعه توضيحات بيشتر و ثبت نام و يا لغو بيمه تكميلي اينجا كليك نماييد.
منبع: وبدا-روابط عمومي دانشگاه تعداد بازدید: 1632 تاریخ درج: 1398/05/20
تاريخ چاپ: