۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
بازدید معاون توسعه دانشگاه از فعالیت های معاونت غذا و دارو در زمینه کرونا ویروس
بازدید معاون توسعه دانشگاه از فعالیت های معاونت غذا و دارو در زمینه کرونا ویروس .
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه جمعی از مدیران آن معاونت از فعالیت ها و اقدامات اجرایی معاونت غذا و دارو در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر حسین دهقانی به همراه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی ، مدیر امور مالی و مدیر بودجه دانشگاه از انبار دارویی، انبار محل نگهداری مکشوفات ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، امور پاسخگویی ارباب رجوع و مقاضیان مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده ها و مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم (190) مستقر در محل معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
دکتر غلامرضا آهنی معاون غذا ودارو دانشگاه در این بازدید بر لزوم راه اندازی انبار مرکزی دارویی این معاونت به منظور تسهیل در ارائه خدمات تاکید کرد.

منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 492 تاریخ درج: 1398/12/26