۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
بازدید رئیس دانشگاه از فعالیت های نوروزی غذا و دارو در زمینه کرونا ویروس
رئیس  دانشگاه از فعالیت ها و اقدامات نوروزی و اجرایی معاونت غذا و دارو در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این بازدید دکتر محمد دهقانی در جریان برنامه ها و اقدامات معاونت غذا ودارو دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی و در راستای اقدامات مقابله با کرونا ویروس قرار گرفت.

همچنین در بخش دیگری این بازدید نوروزی رئیس دانشگاه ضمن بررسی روند صدور مجوز تولید ماسک، محلول های ضد عفونی و البسه از نزدیک با چند نفر از متقاضیان تولید ماسک دیدار و گفتگو کرد.

دکتر دهقانی در ادامه از انبار دارویی، انبار محل نگهداری مکشوفات، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی و مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم (190) مستقر در محل معاونت غذا و دارو بازدید کرد.

دکتر غلامرضا آهنی معاون غذا ودارو دانشگاه در این بازدید گفت: در ایام تعطیلات نوروز معاونت غذا و دارو به صورت تمام وقت و بدون کوچکترین وقفه ای در ارائه خدمت با حضور همه روزه اعضای ستاد کرونا و تعدادی از همکاران سایر حوزه ها خدمات رسانی به عموم مردم، سازمان ها و نهادها و بویژه در حوزه پشتیبانی از مراکز درمانی و بهداشتی داشته است.

وی در خصوص خدمات داروخانه ها در تعطیلات نوروزی گفت: با برنامه ریزی انجام شده و تدوین برنامه کشیک دارروخانه ها در طول ایام تعطیلات نوروزی خدمات رسانی به مردم تداوم دارد.
منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 471 تاریخ درج: 1399/01/05
میانگین امتیازها:3.5 تعداد کل امتیازها:4