۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
دکتر دهقانی:وضعیت کرونا ویروس در استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه با بیان اینکه بخش اعظم افزایش آمار بیماران در استان طی 15 روز گذشته، موارد ابتلای خانوادگی است افزود: دید و بازدید ها، شب نشینی ها و برگزاری مراسم در خانه علت اصلی آن می باشد.

رئیس دانشگاه در خصوص وضعیت شهرستان های استان طی 15 روز گذشته گفت: شهرستان نهبندان 90 درصد، شهرستان قاین 30 درصد، شهرستان زیر کوه 67 درصد، شهرستان بشرویه 52 درصد، شهرستان سرایان 75 درصد، شهرستان طبس 47 درصد، شهرستان سربیشه 77 درصد و شهرستان بیرجند 60 درصد از بیماران جدید مربوط به موارد ابتلای خانوادگی بوده که جای هشدار و زنگ خطر دارد.

دکتر دهقانی در پایان خاطر نشان کرد: همانگونه که قبلا هم توصیه شده بایستی حتی الامکان از تجمعات غیر ضروری خودداری گردد. اگر هم به ناچار دید و بازدیدی صورت می گیرد باید در حداقل زمان ممکن، حتما فاصله حدود دو متر بین افراد، استفاده از ماسک، باز بودن پنجره ها و تهویه مناسب آن فضا رعایت شود تا بتوانیم از ابتلاهای بیش از حد خانوادگی جلوگیری کنیم.

منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 1726 تاریخ درج: 1399/04/03
میانگین امتیازها:4.17 تعداد کل امتیازها:6