۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
دکتر ضیایی:آمار بیماران بستری در بیمارستان های استان افزایش یافته است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مسعود ضیائی رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی دانشگاه و فوکال پویینت علمی مراقبت و مدیریت بیماری های عفونی دانشگاه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: امیدوار بودیم با آغاز فصل تابستان شاهد فروکش شدن بیماری کرونا باشیم اما با بازگشایی خیلی از مراکز و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، هم اکنون ما شاهد برگشت این ویروس فرصت طلب با شدت بیشتر از نظر واگیری و افزایش مبتلایان هستیم.

دکتر ضیایی با بیان اینکه در مدت یک ماه نیم گذشته فقط یک بیمار مزمن در بخش آی سی یو بیمارستان ولیعصر(عج) داشتیم گفت : اکنون با افزایش موارد بیماری و تکمیل ظرفیت تخت های آن، در تلاش برای بازگشایی آی سی یو دیگری برای بیماران کرونایی هستیم.

مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه در ادامه افزود: عدم رعایت مردم، شرکتشان در اجتماعات، برگزاری مراسم عزا و عروسی، دید و بازدید ها و مسافرت های تعطیلات عید فطر و اواخر خرداد از علل اصلی افزایش آمار در این مدت است.

رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر(عج) با اشاره به اضافه شدن یک بخش به بخش های عفونی به دلیل تکمیل ظرفیت تخت های بیمارستان گفت: افزایش کار و خستگی همکاران به دلیل افزایش بار بیماری، منجر به کم شدن دقت همکاران برای مراقبت از خودشان شده که این باعث مریضی پرسنل و کاهش کارایی مجموعه می شود.

در پایان دکتر ضیایی خاطر نشان کرد: به عنوان خادمین و مدافعین سلامت مردم در خط مقدم مبارزه با کرونا از هم استانی های عزیز تقاضا می شود برای حفظ سلامت خود و عزیزانشان با رعایت نکات بهداشتی از قبیل: ماسک زدن، شستن مکرر دست ها و پرهیز از حضور دراجتماعات غیر ضروری به کاهش همه گیری این ویروس منحوس کمک کنند.

منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 1504 تاریخ درج: 1399/04/04
میانگین امتیازها:2.5 تعداد کل امتیازها:2