۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
وبینار آموزشی نرم افزار استناددهی و شبکه اجتماعی آکادمیک Mendeley برگزار می شود
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا، نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران، وبینار آموزشی Mendeley را روز سه شنبه 10 تیرماه 99 از ساعت 13 الی 15 را برگزار میکند. این دوره آموزشی توسط مدیر آموزش نماینده ناشر الزویر در ایران تدریس خواهد شد. همچنین برای کلیه شرکت کنندگان در این وبینار گواهی الکترونیکی صادر خواهد شد.
گفتنی است تاکنون بیش از 500 نفر از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر علاقمندان در این وبینار علمی ثبت نام نموده اند.

- پایگاه Mendeley Web یک شبکه اجتماعی علمی محسوب می شود. در این شبکه کاربران مقالات خود را به اشتراک گذاشته و آمار خوانندگان مقاله به تفکیک درجه تحصیلی و زمینه کلی تحقیقاتی آن ها برای افراد ارائه می شود. این شبکه دیتاهای پژوهش را به شکل های متنوع ارائه می دهد که برخی از آن ها مرتبط با مراحل تحقیق می باشند.
- در Mendeley Web امکان ایجاد گروه های تحقیقاتی آنلاین و به اشتراک گذاری کارهای پژوهشی وجود دارد که این گروه ها می توانند عمومی و یا خصوصی باشند.
- همچنین امکان جست و جوی فرصت های شغلی و فرصت های مطالعاتی از شرکت ها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های دنیا وجود دارد.
- با استفاده از مندلی وب می توان رویت پذیری مقالات را افزایش داد و متعاقبا موجب افزایش تعداد استنادهای مقالات شد.
- بخش Mendeley Data منبعی از مجموعه داده های متنوع تحقیقاتی در دنیا می باشد که اخیرا با ظهور بیماری COVID-19 مجموعه داده های مرتبط با آن نیز به پایگاه افزوده شده که این مجموعه داده ها دارای شماره اختصاصی DOI هستند تا هر کدام منحصر به فرد باشند و استفاده و ارجاع به آن ها معتبر باشد.
- کاربران علاوه بر جستجوی مجموعه داده ها قادر به آپلود و اشتراک گذاری مجموعه داده های خود نیز می باشند.
- در کنار تمام این موارد Desktop Mendeley یک نرم افزار مدیریت مراجع و استناددهی می باشد که الزویر آن را رایگان در اختیار محققین قرار داده است و به طور مرتب محصول به روز شده و ارتقاء می یابد و مشکلات کنونی کاربران در ایران که به علت عدم دسترسی رسمی به اندنوت، مجبور به استفاده از کرک های مختلف و جدید هستند را از بین می برد.
- نرم افزار Mendeley Desktop یک نرم افزار PDF خوان نیز می باشد و کاربران در کتابخانه خود قادر به مطالعه فایل PDF مقاله نیز هستند.
- همچنین امکان هایلایت کردن متن و تصاویر مقاله و امکان ایجاد یادداشت در مقاله از ویژگی های دیگر Mendeley Desktop می باشد که آن را از سایر نرم افزارهای مشابه متمایز می کند.

لذا کلیه علاقمندان از سراسر کشور می توانند با تکمیل فرم الکترونیکی ذیل نسبت به ثبت نام اقدام و در این وبینار رایگان شرکت نمایند.

شرکت در این وبینار از دو طریق ذیل امکانپذیر خواهد بود، که لینک آنها از طریق پست الکترونیک و پیامک قبل از وبینار اطلاع رسانی خواهد شد:
1- سامانه وب کنفرانس: این سامانه مبتنی بر امکانات نرم افزار Adobe Connect بوده و امکان تعامل در محیط وب کنفرانس و طرح سوالات به صورت شفاهی و متنی فراهم خواهد بود.
2- سامانه پخش زنده: با استفاده از این سامانه کلیه کاربران بدون محدودیت می توانند صدا و تصویر وبینار را در محیط اینترنت و در شبکه های اجتماعی مشاهده نمایند. کاربرانی که از سامانه پخش زنده استفاده خواهند کرد می توانند با ارسال پیام از طریق سرویس پیام کوتاه یا شبکه اجتماعی واتساپ به شماره 09156043957 سوالات خود را مطرح نمایند.

منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 636 تاریخ درج: 1399/04/08