۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
دکتر دستجردی/مدیریت رفتار در مواجهه با بیمار مبتلا به ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر دستجردی مدیر گروه روانشناسی دانشگاه در خصوص مدیریت رفتار در مواجهه با بیمار مبتلا به ویروس کرونا گفت: نحوه برخورد اطرافیان با بیمار و همینطور نحوه برخورد خود بیمار با خودش خیلی مهم است اینکه فردی که به بیماری کرونا مبتلا شده خودش را نباخته، دچار استرس خیلی شدید نشود، بیماری خود را پنهان نکند و در مکان هایی که در ارتباط با دیگران و امکان توسعه و گسترش بیماری وجود دارد حضور پیدا نکند.

مدیر گروه روانشناسی دانشگاه درخصوص اهمیت شیوه برخورد صحیح اطرافیان با فرد بیمار گفت: بروز واکنش ترس،طرد، تحقیر، نگرانی زیاد سبب استرس خیلی شدید در فرد بیمار و انزوای وی شده و در نتیجه سیستم ایمنی او دچار مشکل می شود.بنابراین توصیه می شود با رعایت نکات بهداشتی همدلی و همراهی با بیمار برخورد شده که در این راستا باید آموزش های کافی به افراد و خانواده ها داده شود تا در فضایی که زندگی می کنند به توسعه و گسترش این بیماری کمکی نگردد.

وی در ادامه افزود: مردم سعی کنند اطلاعات پزشکی را از متخصصان علوم پزشکی دریافت کنند که بتوان به عنوان یک مرجع به آن مراجعه کرد همچنین هر اطلاعاتی که ممکن است افراد در فضای مجازی منتشر کنند نباید منبع تصمیم گیری و رفتار ما شود.

دکتر دستجردی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم با به کارگیری این نکات در زندگی و با هم فکری، همدلی و همراهی بتوانیم بر گسترش و شیوع بیشتر ویروس کرونا غلبه و باعث تحقق شعار ما کرونا ویروس را شکست می دهیم شویم.

منبع: وبدا-روابط عمومی دانشگاه تعداد بازدید: 875 تاریخ درج: 1399/04/08
میانگین امتیازها:4.4 تعداد کل امتیازها:5