• 1403/12/12 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 115
  • - تعداد بازدیدکننده: 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکات طلایی برای مقابله با تشنگی در ماه رمضان

برای پیشگیری از تشنگی در ایام روزه‌داری، توجه به چند نکته تغذیه‌ای ضروری است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ اولین نکته، کاهش مصرف نمک در تمامی ایام سال، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان است. نیاز بدن به نمک حدود یک قاشق چای‌خوری در طول روز است و این مقدار باید شامل نمک پنهان موجود در مواد غذایی مانند نان و پنیر نیز باشد. برای حفظ سلامتی، بهتر است در سفره سحری از اضافه کردن نمک به غذا خودداری کنیم، چراکه این کار می‌تواند به کنترل تشنگی کمک کند.

استفاده از سبزیجاتی مانند کاهو و سبزی خوردن نیز می‌تواند در حفظ آب بدن مؤثر باشد و از بروز تشنگی جلوگیری کند. همچنین، میوه‌ها به تأمین آب بدن کمک کرده و باید در این ایام مصرف شوند.

از سوی دیگر، مصرف زیاد غذاهای پروتئینی نیز می‌تواند تشنگی را تشدید کند. افرادی که تنها پروتئین‌هایی مانند مرغ و کباب در وعده سحری مصرف می‌کنند، ممکن است در طول روز با تشنگی بیشتری مواجه شوند. بنابراین، توصیه می‌شود مصرف پروتئین در این وعده به اندازه متعادل باشد.

اجتناب از تحرکات شدید در طول روزه‌داری نیز می‌تواند به کاهش احساس تشنگی کمک کند؛ بهتر است فعالیت‌های بدنی را به زمان نزدیک افطار محدود کنیم.

در پایان، به علت تلاقی ایام ماه مبارک رمضان و نوروز، باید در مصرف آجیل‌های شور احتیاط کرد؛ زیرا مصرف اینگونه تنقلات در دورهمی‌ها می‌تواند نیاز بدن به آب را افزایش دهد. همچنین، نوشیدنی‌های مدر مانند چای و قهوه به دلیل افزایش دفع مایعات، نیاز بدن به آب را بیشتر می‌کنند؛ پس بهتر است برای تأمین مایعات روزانه تنها از آب استفاده شود.

با رعایت این نکات، می‌توان به بهبود سطح رضایت و سلامتی در ایام روزه‌داری کمک کرد.

  • گروه خبری : اخبار وبدا,اخبار سایت اصلی,اخبار تصویری سایت اصلی
  • کد خبر : 54451
کپی لینک کوتاه خبر:
کلمات کلیدی
میترا اسکندری
تنظیم کننده خبر

میترا اسکندری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید