وبدا-روابط عمومي دانشگاه
اجراي برنامه آموزشي همراه با صبحانه سالم در مدرسه بركت و آموزش به بيماران مركز تحقيقات ديابت بيرجند
برنامه آموزشي همراه با صبحانه سالم در دبستان بركت و آموزش به بيماران ديابت مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه، به مناسبت روز جهاني غذا برنامه آموزشي همراه با صبحانه سالم در محل دبستان دخترانه بركت بيرجند و برنامه آموزشي همراه با محورهاي كاهش مصرف قند، نمك و چربي در محل مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار گرديد
بر اساس اين گزارش، اين برنامه آموزشي هاي در خصوص معرفي روز جهاني غذا با اهداف كاهش مصرف نمك، قند ، چربي و نشانگرهاي رنگي تغذيه اي و برچسب اصالت همراه با توزيع صبحانه سالم بين دانش آموزان مدرسه و آموزش به بيماران تحت نظارت مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار شد.
كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه در اين برنامه ها ضمن معرفي روز جهاني غذا با اهداف كاهش مصرف نمك، قند ، چربي ونشانگرهاي رنگي تغذيه اي و برچسب اصالت به دانش آموزان، توضيحات لازم را در اين خصوص براي دانش آموزان و بيماران بيان كردند.
ياد آور مي شود: توزيع صبحانه سالم و پمفلت هاي آموزشي از ديگر برنامه هاي اين برنامه بود.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید