وبدا-روابط عمومي دانشگاه
اجراي نظام ارجاع الكترونيك، ارائه عادلانه تر خدمات بهداشتي درماني را به دنبال دارد
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان سرايان، جلسه ستاد راهبري نظام ارجاع الكترونيك دانشگاه در سرايان برگزار شد.
معاون بهداشتي دانشگاه با بيان اينكه شهرستان سرايان نقطه ي شروع استقرار اجراي نظام ارجاع الكترونيك در استان خواهد بود گفت: نظام ارجاع الكترونيك موجب صرفه جويي در منابع، هزينه و ارائه عادلانه تر خدمات بهداشتي و درماني خواهد شد.
دكتر كامبيز مهديزاده با اظهار اينكه در نظام ارجاع الكترونيك ارائه خدمات بهداشتي با مراجعه به پزشك خانواده شروع مي شود افزود:با توجه به پرونده الكترونيكي، فرد بيماردر صورت نياز به پاراكلينيك، درمانگاه و يا بيمارستان، جهت ارائه خدمات ارجاع داده مي شود و در نهايت هزينه هاي پرداختي توسط فرد كاهش مي يابد.
وي تصريح كرد: استقرار نظام ارجاع از مهمترين برنامه هاي راهبردي براي نظام سلامت كشور است كه استقرار آن موجب ارتقاي سطح كيفي سلامت در جامعه با ارائه خدمات بهداشتي و پيشگيرانه و كنترل هزينه هاي درماني، با توجه به محدوديت منابع خواهد شد.
دكتر مهديزاده افزود:سطح بندي واحدهاي ارائه خدمات سلامت و چيدمان واحدهاي ارائه دهنده ي مراقبت سلامت، دسترسي عادلانه، كم هزينه، سريع و با كيفيت مردم را به خدمات ميسر مي سازد.
مهندس سيد مهدي حجتي سرپرست شبكه بهداشت و درمان نيزضمن ارائه گزارشي در خصوص معرفي ستاد راهبردي نظام ارجاع و برنامه هاي پيش بيني شده عنوان كرد:شهرستان سرايان با 34هزار و 300نفر جمعيت داراي دوازده خانه بهداشت فعال، چهار پايگاه سلامت و شش مركز خدمات جامع سلامت مي باشد كه در حال حاضر 98%جمعيت شهرستان از خدمات الكترونيك سامانه سلامت استفاده مي كنند.
حجت الاسلام دكتر احمد نجمي پور امام جمعه سرايان نيز در اين جلسه با تاكيد بر گسترش نظام ارجاع گفت: رسانه ها مي توانند نقش مهمي در گسترش و تببين نظام ارجاع الكترونيك داشته باشند.
وي افزود: هدف از استقرار نظام ارجاع افزايش كيفيت در خدمات ارئه شده به مردم است و در اين خصوص بايد برنامه ريزي دقيق صورت گيرد.
دكتر غلامرضا ارجمندي مديردرمان دانشگاه نيز به بيان مطالبي در خصوص اجراي نظام ارجاع پرداخت كه در خبري جداگانه منتشر مي شود.
نماينده ويژه نظام ارجاع در دانشگاه با اشاره به نحوه اجراي نظام ارجاع الكترونيك، از مدعوين خواست تا سفيران آموزش و اطلاع رساني اين نظام هدفمند باشند.
مهندس روح الله افشاري با تاكيد بر اينكه اصل اول و آخر فرهنگ سازي مي باشد فرهنگ سازي را مهم ترين پيش نياز پياده سازي نظام ارجاع دانست.
وي مزاياي اجراي اين طرح را اينگونه برشمرد: صرفه جويي در وقت و هزينه، جلوگيري از سرگرداني بيمار، كاهش هزينه بيماران و دريافت خدمات تخصصي و فوق تخصصي با تعرفه دولتي، انتخاب درست پزشك متخصص و جلوگيري از مراجعه به پزشكان متعدد و غيرمرتبط و...
مهندس افشاري در ادمه به ارائه مطالبي درباره بازخوراند نتيجه ارجاع بيماران در قالب پرونده الكترونيك سلامت به پزشك خانواده از سطح دو و سه (كلينيك هاي تخصصي و فوق تخصصي)به منظور پيگيري و ادامه درمان بيمار پرداخت و خواستار همكاري و مساعدت بين بخشي كليه واحدهاي مرتبط در شهرستان شد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید