وبدا-روابط عمومی دانشگاه
اقدامات حوزه بهداشت در مقابله با کرونا ویروس از زبان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مهدی زاده معاون بهداشتی دانشگاه در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص بازدید ها و نظارت بر واحد های صنفی گفت: طبق بازدید هایی که طی دو هفته گذشته از ادارات و صنوف انجام شد نشان میداد در رعایت پروتکل های بهداشتی از متوسط کشوری یک مقدار بالاتر بودیم. تعداد بازدید هایی که از صنوف بین 5 الی 11 آبان ماه انجام شده 119 مورد بود که 95 درصد بازدید ها نشان می داد رعایت بهداشت فردی در اماکن اداری انجام شده و پروتکل های بهداشتی حدود 90 درصد رعایت شده است. استفاده از ماسک که به عنوان یکی از راهکار های موثر در کنترل بیماری است که سختگیرانه چک می شود در کارکنان 96/6 و در مراجعین 86/6 درصد رعایت می شود. اما در این بازه زمانی 2106 بازدید از صنوف انجام شده 91/2 درصد از کسبه بهداشت فردی و 88/1 درصد پروتکل های فاصله گذاری را به طور کامل رعایت می کردند. استفاده از ماسک در بین کارکنان صنوف 88/4 درصد و در بین مراجعین 85/3 درصد بوده است.
وی در ادامه افزود: از تاریخ 12 الی 18 آبان ماه در سطح ادارات 94 بازدید انجام شد که درصد رعایت بهداشت فردی در مجموعه های اداری 97/7 ، رعایت پروتکل های فاصله گذاری 84 درصد، استفاده از ماسک در بین کارکنان 89/4 درصد و درصد استفاده مراجعین از ماسک 90 درصد بوده است. از 2175 بازدیدی که از صنوف انجام شده رعایت بهداشت فردی 92/7 درصد رعایت پروتکل های فاصله گذاری 88/1 درصد، استفاده از ماسک در بین کارکنان 92/8درصد و استفاده از ماسک در بین مراجعین 86/3 درصد گزارش شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه بیان داشت: براساس پروتکل های موجود، تقریبا در تمام موارد سرپایی وبستری علاوه بر اینکه به خانواده فرد آموزش های لازم داده می شود گندزدایی منازل افراد کرونا مثبت هم انجام می شود که در فاصله ی 18 لغایت 24 آبان ماه 324 مورد نظارت بر گندزادیی منازل و 132 مورد نظارت بر دفن اجساد مشکوک و مبتلا کرونا مثبت انجام شده است. در فاصله ی 12 لغایت 18 آبان ماه بازدید از رستوران ها 50 موردف نانوایی ها 187 مورد و 2 مورد اخطاریه صادر شده که منجر به پلمپ شدن گردیده و858 بازید از اماکن عمومی، 4 بازدید از هتل ها و 2 مورد بازدید از پایانه های مسافربری درون شهری و 2 مورد هم برون شهری انجام شده است که در همین راستا منجر به پلمب شدن 15 مورد به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی شده است.
دکتر مهدی زاده در پایان خاطر نشان کرد: از زمانی که پیک سوم شروع شد بر اساس بررسی های انجام شده بیشترین راه انتقال انتقال درون خانوادگی و انتقال در محل کاربوده که فقط خود مردم می توانند این راه را کنترل و خود را در برابر بیماری حفظ کنند. لذا تا زمانی که علائم تشدید پیدا نکرده نیازی به مراجعه به پزشک نیست اما زمانی که علائم تشدید پیدا کرد می توانند به مراکز 16 ساعته (مرکزی که دو شیفت کار می کند) جهت درمان مراجعه نمایند.
جهت مشاهده این خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید