وبدا-روابط عمومي دانشگاه
تعامل آموزشي و همبستگي فرهنگي با افغانستان از سياست هاي دانشگاه است
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در نشست هم انديشي راديو دري با مسئولين دانشگاه، دكتر عابدي گفت: تعامل آموزشي و همبستگي فرهنگي با كشور افغانستان از سياست هاي دانشگاه است.
معاون آموزشي دانشگاه با اظهار اينكه صحبت هاي خود را در سه محور دانشگاه، سياست هاي دانشگاه و مباني برگزاري اين جلسه عنوان مي كنم گفت: بيرجند، يك منظر آموزشي ارزشمند دارد كه مدرسه شوكتيه سومين مدرسه آموزش به روش نوين كشور را داشته است.
دكتر فرشيد عابدي با اشاره به پيشينيه دانشگاه گفت: در حال حاضر داراي 7 دانشكده در سطح دانشگاه و 3 دانشكده اقماري با بيش از 3500 دانشجو در مقاطع مختلف از جمله 8 تخصص باليني داريم.
وي با اعلام اينكه 14 بيمارستان در سطح استان داريم اضافه كرد: در افغانستان رشته جراحي مغز و اعصاب كمتر داريم و در دانشگاه ما به گونه اي جلو رفتيم كه جزء 11 دانشگاهي هستيم كه تربيت دانشجوي تخصص مغز و اعصاب به ما سپرده شده است و نشان دهنده آن است كه وضعيت دانشگاه در حيطه هاي مختلف تخصصي و فوق تخصصي مناسب است
معاون آموزشي دانشگاه با اشاره به توانمندسازي بيمارستان هاي دانشگاه در سطح استان گفت: اين مساله باعث شده است از سوي وزارت بهداشت حركت به سمت دانشگاه برتر شرق كشور به ما ابلاغ شود.
دكتر عابدي با اشاره به وسعت و توانمندسازي دانشگاه و همچنين ابلاغيه وزارت بهداشت كه نگاه ما را به بين الملل سازي معطوف مي كند افزود: در اين حوزه نيز كشورهاي همسايه و به ويژه كشورهاي فارسي زبان را در اولويت قرار داده ايم.
وي با بيان اينكه علوم پزشكي بيرجند با افغانستان وعلوم پزشكي همدان با تاجيكستان ارتباطات آموزشي برقرار كرده است خاطرنشان كرد: در سال 93 تفاهم نامه هايي با 7 دانشگاه بخش خصوصي و دانشكده پزشكي كابل براي تعاملات آموزشي منعقد شده است.
معاون آموزشي دانشگاه با اشاره به حضور سفير افغانستان در اواخر سال 93 و برگزاري جلسه ويدئو كنفرانس با روسا و دانشجويان دانشگاه هاي افغانستان گفت: در سال 94 نيز در پي بازديد دو دانشگاه خاتم النبيين و كاتب تفاهم نامه هايي به امضا رسيد كه آموزش درس جراحي عمومي براي دانشجويان كابل و غزنين از طريق آموزش از راه دور شروع شد.
دكتر عابدي با اشاره به سفر هيئت ياري رسان سازمان ملل در افغانستان به سرپرستي خانم ناتان و برقراري ارتباط با دانشگاه هاي افغانستان در اين سفر گفت: اين هيئت ارتباط آموزشي مذكور را به عنوان يكي از راه هايي برشمردند كه مي تواند جهش علمي در افغانستان ايجاد كند.
وي با اظهار اينكه تصميم گرفته شد تا در دو حوزه آموزش هاي كوتاه مدت رشته هاي متعدد منجلمه مامايي و دوره هاي كوتاه مدت اينترني پزشكي براي دانشجويان افغانستاني برگزار كنيم گفت: قرار است براي تربيت فلوشيپ گوش، حلق و بيني متخصصين افغانستاني نيز از سوي علوم پزشكي بيرجند همكاري صورت پذيرد.
معاون آموزشي دانشگاه از برگزاري دوره آموزشي به دو صورت مجازي و حضوري نيز خبر داد و گفت: 4 دانشجوي علوم آزمايشگاهي نيز به اين صورت جذب شده اند.
دكتر عابدي با تاكيد بر كيفيت آموزشي و رعايت استانداردهاي آموزشي در دانشگاه براي تربيت دانشجويان غيرايراني گفت: ايران ساليان سال است كه در حوزه پزشكي در منطقه حرف اول را مي زند
وي با اشاره به اينكه توريسم درماني به عنوان يكي از اولويت هاي دانشگاه گفت: همبستگي دو كشور و ملت بسيار ضرورت دارد و طبيعتا يك افغانستان بزرگ، قوي، توانمند و علمي براي ما مي تواند جايگاه خاصي داشته باشد.
معاون آموزشي دانشگاه با بيان اينكه تدوين محتواي آموزشي و تغيير تكنولوژي هاي آموزشي بر حسب نياز امروزي به طور جدي در حال پيگيري است گفت: دانشجويان افغانستاني كه در كشوري مثل هندوستان به ادامه تحصيل مي پردازند، تعارض فرهنگي بسيار بالايي تجربه مي كنند كه با نگاه ديني و اسلامي قابليت انطباق ندارد.
دكتر عابدي با تاكيد بر اينكه تعامل آموزشي و همبستگي فرهنگي با كشور افغانستان از سياست هاي دانشگاه است گفت: جلسه امروز براي برقراري يك تفاهم دو طرفه است.
وي با بيان اينكه دانشگاه در توليد محتوي علمي، شناسايي پتانسيل هاي تخصصي و فني، گروه هاي آموزشي تخصصي در سطح جامعه و... به راديو دري كمك مي كند گفت: با زحمت هايي كه در علوم پزشكي بيرجند كشيده شده است كه به يك قطب و دانشگاه برتر تبديل شديم
نظر دهید