وبدا-روابط عمومی دانشگاه
جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد
به منظور ترویج فرهنگ غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جشنواره غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه، معاون
فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در حاشیه برگزاری این مراسم هدف از برگزاری این برنامه
را آموزش و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و
غذاهای غیر سالم برشمرد و خاطرنشان کرد: تغذیه یکی از بحثهای مهمی است
که همه اقشار مردم با آن روزانه در تماس هستند و این جشنواره در راستای
فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم و محلی بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان
برنامهریزی و اجرا شد.
در این جشنواره معیارهایی همچون کمنمک بودن، کمروغن بودن، استفاده
از روشهای پخت به صورت آبپز یا بخارپز و استفاده از گروههای اصلی غذایی مد نظر
قرار گرفت.
معاون فرهنگی ودانشجویی همچنین در خصوص ملاک انتخاب غذای برتر گفت
: غذاهایی که در آنها از مواد غذایی
تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت
آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل
ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر می باشد.
دکتر جوادی افزود: در این جشنواره 10تیم شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ،
برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد.
گفتنی است در این
جشنواره ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی ودانشجویی، معاون توسعه مدیریت و منابع ، مدیر حراست و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه حضور داشتند.
نظر دهید