وبدا-روابط عمومی دانشگاه
خانم راغبی/رژیم غذایی مناسب بیماران مبتلا به ویروس کرونا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خانم راغبی کارشناس مسئول
تغذیه معاونت درمان دانشگاه در خصوص رژیم غذایی مناسب بیمار مبتلا به ویروس کرونا گفت:
وقتی فرد مبتلا به بیماری کرونا می شود به دلیل شرایط بیماری که با تب و بی اشتهایی
همراه است توصیه می شود مایعات به میزان کافی ترجیحا از مایعات گرم مثل چای، دمنوش،
قهوه رقیق، همچنین مصرف مایعات به صورت انواع سوپ ها استفاده شود.
وی در ادامه افزود: هنگام بیماری ضروری است
پروتئین، کالری و انرژی مورد نیاز بیمار را تامین کنیم. لذا توصیه می شود بیمار در
تعداد وعده های بیشتر با حجم کمتر غذا میل کند. همچنین انواع سوپ ها که شامل غلات،
گوشت هایی نظیر سینه مرغ و ترجیحا گوشت هایی که بتواند نیاز پروتئین بدن را تامین
کند و انواع سبزیجات در سوپ بیمار استفاده شود همینطور سوپ را میتوانیم با چاشنی
هایی نظیر لیمو ترش که خود می تواند به بهبودی بیمار کمک کند در وعده های متفاوت
استفاده نمود.
کالری مورد نیاز بیمار باید از روغن هایی نظیر روغن زیتون، روغن کانالا که حاوی امگا
3 یا امگا 9 می باشد به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی حتما در رژیم غذایی فرد
بیمار استفاده شود.همچنین مصرف انواع مغز ها نظیر پسته، بادام، گردو به صورت میان
وعده در وعده های غذایی و هم در رژیم غذایی ماست بیمار یک یا دو قاشق پوره انواع
مغز ها توصیه می شود.
خانم راغبی در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در هنگام بیماری گفت:
ترجیحا لبنیات مصرفی بیمار در شرایط ابتلا به کرونا از نوع پر چرب باشد. همچنین
لازم به ذکر است غذا های سرخ شده در رژیم غذایی بیمار وارد نکنیم وبیشتر غذا ها به
صورت کبابی شده، آبپز شده و با چاشنی مناسب صرف شود. از آب میوه های تازه به عنوان میان
وعده در دو الی سه نوبت در روز برای تامین ویتامین های مورد نیاز بیمار به ویژه
ویتامین c و
همچنین از تخم مرغ ترجیحاً به صورت روزانه یک تا دو عدد تخم مرغ کامل به صورت آبپز
شده دررژیم غذایی بیمار استفاده شود.گفتنی است مصرف این دسته از مواد غذایی هنگام
بیماری می تواند در بهبودی هر چه سریع تر فرد بیمار موثر باشد.
نظر دهید