وبدا-روابط عمومي دانشگاه
دكتر جوادي از درخشش بي سابقه كاروان قرآني دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد
با پايان مرحله نهايي بيست و چهارمين دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهيان دانشگاههاي علوم پزشكي كشور در همدان، كاروان قرآني اعزامي دانشگاه به اين مسابقات موفق به كسب سه عنوان نخست، سه رتبه سوم و يك مقام چهارمي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه با اشاره به كسب 7 عنوان برتر كشوري تيم اعزامي دانشگاه به جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: كسب 3 مقام اول، 3 مقام سوم و يك مقام چهارم حاصل تلاش كاروان قرآني دانشگاه در اين رويداد بزرگ فرهنگ قرآني به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي همدان بود.
دكتر عباس جوادي با اعلام اينكه آئين اختتاميه بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در سه شب (7 الي 9 آبان ماه) برگزار شد افزود: زهرا مروتي پرستار بيمارستان شهداء قائن و محمود عليشاهي دستگرد از همكاران شبكه بهداشت و درمان درميان در گروه كارمندان به تفكيك خواهران و برادران به ترتيب حائز كسب رتبه هاي اول و سوم در رشته حفظ كل قرآن كريم بخش آوايي جشنواره شدند.
وي در ادامه به درخشش سه دانشجوي پزشكي دانشگاه در بخش معارف جشنواره اشاره و تصريح كرد: ابوالفضل حاتمي مقدم و مهدي زرقي به ترتيب در رشته هاي آشنايي با مفاهيم نهج البلاغه و احكام جشنواره به مقام اول رسيدند و محمدجواد نظامي وطن در رشته آشنايي با سيره معصومين(ع) موفق به كسب رتبه سوم شد.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه همچنين از كسب رتبه سوم مريم نورمحمدي دانشجوي رشته اتاق عمل در رشته تذهيب بخش هنري خبر داد و گفت: در بخش تيمي كه شامل 3 نفر( يك نفر حافظ، يك نفر قاري و يك نفر مفاهيم )مي باشد تيم دانشگاه متشكل از محبوبه دهشيبي، محدثه كارگر دانشجويان بهداشت عمومي و فاطمه خسروي رشته مهندسي بهداشت محيط با اختلاف جزئي در رقابت با دانشگاه اصفهان حائز رتبه چهارم جشنواره شد.
دكتر جوادي با ابراز خرسندي از دستاوردهاي كاروان قرآني دانشگاه افزود: برگزاري مسابقات قرآني رويداد بسيار بزرگ و ارزشمندي است كه مي بايست از اين فرصت براي شناسايي نخبه هاي قرآني و گسترش فعاليت هاي قرآني دانشگاه ها به بهترين نحو ممكن استفاده شود.
وي با اشاره به روند برگزاري بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت از آغاز ثبت نام تا اختتاميه جشنواره گفت: خوشبختانه با برنامه ريزي مطلوب مديريت امور فرهنگي و همكاران، بويژه همكاران اداره قرآن و عترت و واحد فناوري اطلاعات حوزه و مشاركت مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و همكاران اين مجموعه استقبال و شركت دانشگاهيان علوم پزشكي بيرجند، در برنامه هاي قرآني بسيار مناسب بود.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه با تاكيد بر ترويج فرهنگ قرآني در دانشگاه ها و اثرات آن در جامعه افزود: بايد در زمينه گرايش، تشويق و ترغيب جامعه دانشگاهي اعم از مسئولين، كادر پزشكي، بهداشتي و درماني، اساتيد، كاركنان و دانشجويان به مشاركت در فعاليت هاي قرآني تلاش بيشتري صورت پذيرد.
دكتر جوادي با قدرداني از مساعدت هاي رياست دانشگاه در حمايت از پيشبرد برنامه هاي قرآني، اين موفقيت ارزشمند را به ايشان، افتخار آفرينان قرآني دانشگاه و ساير مجموعه دانشگاه تبريك گفت و در پايان نيز از تلاش هاي يكايك دست اندركاران اين رويداد بزرگ كه باعث رقم زدن اين نتيجه درخشان شدند تشكر كرد.
شايان ذكر است ميزباني بيست و پنجمين دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاههاي علوم پزشكي كشور به دانشگاه علوم پزشكي مشهد داده شد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید