کتابخوانی و مطالعه از شاخص های مهم در توسعه فرهنگی هر کشور محسوب می شود
رئیس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتابخوانی پیامی مشترک صادر کردند.
به گزارش رواب عمومی و امور بین الملل دانشگاه؛ در متن پیام دکتر سید محمد موسوی میرزائی و دکتر مسعود یوسفی آمده است:
بسمه تعالی
امروز کتابخوانی و علم آموزی، نه تنها یک وظیفه ملی که یک واجب دینی است (مقام معظم رهبری)
کتابخوانی و مطالعه، یکی از شاخصهای مهم در توسعه فرهنگی هر کشور محسوب می شود. همه فرهنگها با کتاب آغاز میشوند، با کتاب رشد میکنند و با کتاب ماندگار میشوند.
کتاب از دیرباز، حافظ و احیاکننده تفکر و اندیشه های والا و منبع عظیمی بوده است که طالبان علم، اندیشه و حقیقت را سیراب نموده و روح یک جامعه در پرتو این مهم بارور می شود.
نقش کتابخانه ها در انتقال علوم و حفظ و نشر کتاب، بسیار سازنده است و یکی از ابزارهای دسترسی افراد جامعه به منابع دانش و فعالیت های فکری بشر می باشد. کتابداران نیز از گذشته تاکنون به عنوان حافظان اندیشه بشری نقش ارزشمندی در حفظ، اشاعه و دسترس پذیری به اطلاعات و منابع کتابخانه ای داشته اند و این نقش به ویژه در عصری که موج عظیم اطلاعات و جهانی شدن با سرعت تمام، همه زوایای زندگی بشر را متحول ساخته و روز به روز بر حجم عظیم اطلاعات افزوده می شود بیش از پیش پررنگ تر شده است.
اینجانب سی و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار "آینده خواندنی است" را به کلیه فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی به ویژه کتابداران و اطلاع رسانان حوزه سلامت تبریک و تهنیت عرض نموده، امـید است در پرتو عنایات حق همواره در کلـیه شئون زندگی موفق و موید باشند.
نظر دهید