نقش طب ایرانی در جوانی جمعیت
همزمان با گرامیداشت هفته ملی جمعیت از 24 تا 30 اردیبهشت ماه با شعار "همه برای ایران جوان"، در روز شمار این هفته، روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه، به عنوان "پدر، مادر، حس خوب زندگی و سبک زندگی اسلامی ایرانی" نام گذاری شده است که بر تأثیر سبک زندگی ایرانی بر سلامت باروری تأکید دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ همزمان با گرامیداشت هفته ملی جمعیت از 24 تا 30 اردیبهشت ماه با شعار "همه برای ایران جوان"، در روز شمار این هفته، روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه، به عنوان "پدر، مادر، حس خوب زندگی و سبک زندگی اسلامی ایرانی" نام گذاری شده است که بر تأثیر سبک زندگی ایرانی بر سلامت باروری تأکید دارد.
در مسیر پیشگیری و درمان ناباروری، آموزههای سبک زندگی طب سنتی ایرانی با بهبود وضع سلامت زوجین قبل از اقدام به بارداری ، میتواند در کنار طب نوین، ضریب اطمینان بالاتری را برای حصول یک لقاح موفق و سالم و همچنین بارداری و زایمان خوشایند فراهم کند.
پژوهشی نشان داده رژیم غذایی مبتنی بر طب سنتی ایرانی در زنان نابارور میتواند میزان باروری و موفقیت روش لقاح آزمایشگاهی را تا 4 برابر بیشتر کند و جالبتر این که در سیر این پژوهش، تعدادی از مادران با استفاده از این توصیه ها نیازی به انجام لقاح آزمایشگاهی پیدا نکردند و به طور طبیعی باردار شدند.
سبک زندگی سالم از دیدگاه طب ایرانی در 6 اصل حفظ سلامتی شامل خواب و بیداری، خوردن و آشامیدن، دفع مواد زائد و نگه داری موارد ضروری در بدن، وضعیت روح و روان، آب و هوا و حرکت و سکون ارائه می شود و اساس پیشگیری و درمان بیماری ها بر اساس طب ایرانی را تشکیل می دهد.
برنامه ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت از آبان ماه سال 1402 در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور درحال اجراست و هم اکنون در کلیه مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت، شناسنامه سبک زندگی سالم بر اساس طب ایرانی برای مراجعین بالای 6 سال تکمیل شده و آموزش های لازم درخصوص سبک زندگی سالم ایرانی به آنان ارائه می گردد.
نظر دهید