روابط عمومي دانشگاه
هيئتهاي مذهبي بهترين دژ و قلعه مقابله با تهاجم فرهنگي
سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند گفت: پرداختن به آموزههاي تربيتي حادثه عاشورا در مراسم عزاداري جلسات و هيئتهاي مذهبي بهترين دژ و قلعه مقابله با تهاجم فرهنگي محسوب ميشود.
حجت الاسلام والمسلمين سيد حسن سيدي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان جنوبي، گفت: تهاجم فرهنگي حقيقتي انكار ناپذير است كه مقام معظم رهبري از ابتداي دهه 70 تحت عناوين تهاجم فرهنگي شبيه خوان فرهنگي و ناتوفرهنگي خطر آن را به مردم گوشزد ميكنند.
سيدي با اشاره به اينكه تهاجم فرهنگي بايد جدي گرفته شود، گفت: در چند سال اخير دشمن با هر وسيله يا هدف انحراف جوانان به عنوان مهم ترين سرمايههاي ملت وارد ميدان شده است.
وي ماهواره، مجلات، نشريات، موبايل را از جمله وسايل دشمن براي منحرف كردن جوانان عنوان و اظهاركرد: از اين وسايل بايد به صورت صحيح استفاده شود.
سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند ماهواره را سرمنشاء بيشتر مشكلات جامعه دانست.
حجت الاسلام و المسلمين سيدي با اشاره به اينكه براي مقابله با تهاجم فرهنگي بايد دست به اقدامات سازنده زد، گفت: الگوگيري از سيره سيد الشهدا و به كارگيري در رفتار از جمله راهكارهاي مفيد براي مقابله با تهاجم فرهنگي است.
وي بسنده كردن به كارهاي دولت در راستاي مقالبله با تهاجم فرهنگي را بي حاصل دانست و اظهاركرد: راه اندازي هيئتهاي مذهبي در داخل دانشگاه از مهمترين راهها براي مقابله با تهاجم فرهنگي است.
سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشكي بيرجند هيئتهاي با عنوان جوانان قمر بني هاشم در ايام مختلف شهادتها و ولايتها راه اندازي ميشود كه اوج فعاليتهاي اين هيئتها در محرم است.
حجت الاسلام و المسلمين سيدي افزود: هيئتهاي جوانان قمر بني هاشم دانشگاه علوم پزشكي وابسته به نهاد نمايندگي اين دانشگاه در دهه اول محرم هر شب برنامههايي را برگزار ميكنند.
وي توزيع بروشور بين دانشجويان سياه پوش كردن مسجد دانشگاه، سخنراني و مداحي و پذيرايي را از جمله برنامههاي نهاد نمايندگي دانشگاه علوم پزشكي در ايام محرم عنوان كرد.
سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند اظهاركرد: مقابله با تهاجم فرهنگي فقط با برگزاري مراسم سينه زني و زنجير زني در محرم و سفره پهن كردن محقق نميشود بلكه مبلغين مذهبي بايد در ايام محرم در محيط دانشگاه و بيرون از دانشگاه ابعاد تربيتي حادثه عاشورا را به جوانان آموزش دهند.
حجت الاسلام و المسلمين سيدي با اشاره به اينكه 70 تا 80 درصد مردم در مراسم و مناسبتهاي مذهبي شركت ميكنند اظهاركرد: اين مراسم بهترين فرصت براي پرداختن به محتواي قيام سيدالشهداء است.
سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند گفت: مبلغين و مداحان نبايد با پرداختن به جنبههاي حماسي و شهادت طلبي حادثه علاشور از آموزش آموزههاي تربيتي نهفته در آن غافل شوند.
حجت الاسلام و المسلمين سيدي با اشاره به اينكه بايد مراسم مداحي و سخنراني خالي از آفت باشد، خاطرنشان كرد: قمه زني و موسيقيهاي عزاداري يك افت در مراسم عزاداري محسوب ميشوند كه بايد از تاثير گذاري آن جلوگيري كرد.
نظر دهید