روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد
ثبت نام متقاضیان جویای کار در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از طراحی و پیاده سازی فرم ثبت نام متقاضیان جویای کار در سایت دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حسین دهقانی در این خصوص گفت: در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و با توجه به مراجعات مکرر افراد جویای کار، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در فرآیند شناسایی نیروی شرکتی واجد شرایط ، اقدام به طراحی فرم ثبت نام متقاضیان همکاری با دانشگاه از طریق شرکت های طرف قرارداد را نموده است.
 وی خاطرنشان کرد: متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به آدرس https://mrd.bums.ac.ir/R-iZwaYXO  مراجعه نمایند.
دکتر دهقانی با اشاره به محدودیت های موجود در جذب نیروی انسانی تصریح کرد: به کارگیری نیرو مشروط به وجود مجوز و نیاز، حسب تشخیص دانشگاه از میان ثبت نام کنندگان موصوف بعد از طی فرایند های مربوطه شامل برگزاری آزمون از طریق شرکت طرف قرارداد، مصاحبه تخصصی و تأیید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش دانشگاه و با در نظرگرفتن سایر شرایط خواهد بود.
1401/03/30