تقدیر وزیر بهداشت از مدیریت مدبرانه دکتر موسوی میرزائی در خدمت رسانی به حادثه دیدگان سانحه قطار
دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اهدا لوحی از دکتر سید محمد موسوی میرزائی به جهت مدیریت مدبرانه در خدمت رسانی به حادثه دیدگان سانحه اندوهبار قطار محور طبس- یزد تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن لوح به این شرح است:

جناب آقای دکتر سید محمد موسوی میرزائی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان جنوبی

با اهداء و سلام
سانحه اندوهبار قطار محور طبس – یزد اتفاق ناگواری بود که در پی آن شماری از هموطنان عزیز جان خود را از دست دادند و بازماندگانشان به سوگ نشستند.
ضمن قدردانی از مجاهدت های همکاران خدوم آن دانشگاه که در مداوای مصدومان و همدردی با خانواده های جاباختگان خدمتی خالصانه و خداپسندانه عرضه داشتند، لازم می دانم مراتب سپاس و حق گزاری خود را از مدیریت مدبرانه جنابعالی در خدمت رسانی به حادثه دیدگان ابراز نمایم.
با آرزوی بهروزی و سلامت برای ملت ایران از درگاه خداوند متعال، مزید توفیق آن برادر ارجمند را مسئلت نموده، امید دارم در سایه عنایات حضرت حق سربلند و پیروز باشید.

دکتر بهرام عین اللهی

1401/03/24