برگزاری اولین جلسه کمیته رسانه قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت
اولین نشست «کمیته رسانه قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت» در استان خراسان جنوبی به همت مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در اتاق شورا ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه قرارگاه استانی جوانی جمعیت به استان‌ها ابلاغ شده و این قرارگاه به ریاست استاندار تشکیل می‌شود. گفت: هر یک از دستگاه های عضو قرارگاه استانی، متولی اجرای یکسری از برنامه های جمعیت هستند و وزارت بهداشت نیز قرارگاه دانشگاهی سلامت و جوانی جمعیت را به دانشگاه های علوم پزشکی محول کرده است.
دکتر نرجس مصطفوی از تشکیل این قرارگاه به مسئولیت ریاست دانشگاه خبر داد و با اعلام اینکه 7 کمیته تخصصی زیر مجموعه این قرارگاه فعالیت دارند افزود: رسالت و وظایف کمیته رسانه در این قرارگاه برای تولید محتوا با تاکید و اولویت انتشار در فضای مجازی بسیار سنگین خواهد بود.
دبیر کمیته رسانه قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت نیز با اشاره به تجارب تولید محتوی در بسیج ملی فشار خون و بحران کرونا گفت: موفقیت دانشگاه در بحث اطلاع رسانی دقیق و بموقع مسائل مرتبط با کرونا در سطح کشور به واسطه تولید محتوی واقعی در مدت زمان کوتاه، تلاش شبانه روزی و مستمر همکاران روابط عمومی دانشگاه و پای کار بودن اصحاب رسانه استان رقم خورد.
شیرعلی یعقوب پور با تاکید بر بومی سازی تولیدات رسانه ای به ارائه راهکارهایی برای تعامل با اصحاب رسانه پرداخت و افزود: باید فرزندآوری به عنوان یک ارزش مهم در خانواده و جامعه مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در جامعه و اهمیت اقناع مخاطبین از تولیدات رسانه ای خاطرنشان کرد: در تولید محتوی باید نیاز و رضایت مخاطب، مد نظر قرار گیرد و ضمن اینکه دارای اثر گذاری باشد، بتواند اهداف دانشگاه در دستیابی به برنامه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تامین کند.

دکتر میترا مودی نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت فعالیت های رسانه ای، به ارائه پیشنهادات کاربردی از جمله تهیه فیلم از الگوهای موفق فرزندآوری، مشارکت واحدهای آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی و دانشکده بهداشت برای تولید محتوای آموزشی با تاییدیه کمیته علمی پرداخت.
عضو هیئت علمی طب سنتی دانشگاه نیز با بیان اینکه مردم باید برای فرزندآوری انگیزه داشته باشند گفت: هدف کلی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت این است که ایران جوان بماند، مردم فرزندآوری بیشتر داشته باشند و کشور از خطراتی همچون سالمندی، کاهش جمعیت و پیامدهای منفی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که در دهه های آینده کشور را تهدید می کند، مصون گردد.
دکتر رضا ایلخانی با توصیه به تقویت مسائل اعتقادی در مردم افزود: رسانه در دنیا حرف اول را می زند و هنر رسانه این است که می تواند پسرفت ها را پیشرفت و همچنین عکس این موضوع جلوه بدهد لذا می بایست از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.

1401/03/31