ابلاغ عضویت عباسعلی سلطانپور در یکی از کارگروه های مدیریت پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت
طی حکمی از سوی مدیرکل پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت، «عباسعلی سلطانپور» به عنوان «عضو کارگروه بازنگری و اجرایی نمودن دستورالعمل خدمات رفاهی و ورزشی کارکنان نظام سلامت» منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن حکم نصرالله ظفری، خطاب به «سلطانپور» آمده است:

با عنایت به برگزاری شانزدهمین همایش مدیران محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تاریخ 1401/02/26 و با توجه به تصمیمات اتخاذ شده و تشکیل کارگروه های تخصصی، به موجب این ابلاغ بعنوان «عضو کارگروه بازنگری و اجرایی نمودن دستورالعمل خدمات رفاهی و ورزشی کارکنان نظام سلامت» منصوب می‌شوید. امید است ضمن تعامل همه جانبه با دبیر و سایر مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی به منظور ارتقاء خدمات پشتیبانی و رفاهی اقدام نمایید.

1401/03/31