اقامه عزای سرور و سالار شهیدان در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه از روز جمعه 7 مردادماه آغاز و به مدت یازده شب برگزار می شود.

در این مراسم که بعد از اقامه نماز جماعت مغرب وعشا برگزار می شود اساتید، کارکنان و دانشجویان در کنار سایر عزاداران حسینی با حضور پرشور خود به عزاداری می پردازند.

مراسم عزای ابا عبدا... الحسین با قرائت قرآن توسط استاد جوادسبزبان آغاز و سپس حجت الاسلام امانتچی به بیان وقایع مهم عاشوا ودرس های مکتب امام حسین می پردازد.

حجت الاسلام امانتچی در یکی از سخنرانی های خود در این مراسم گفت: عاشورا دانشگاهی است که همه طبقات از زن و مرد، کوچک و بزرگ، باسواد و بی‌سواد، سیاه و سفید، مسلمان و غیرمسلمان از استادان بنامی چون: حسین بن علی(ع)، قمر بنی هاشم و زینب کبری درس می‌آموزند.

در ادامه این مراسم نیز آقایان کربلایی مجتبی ابراهیم زاده و کربلایی حسن کاری به بیان ذکر مصیبت و مداحی پرداختند و مراسم با شور حسینی به پایان می رسد.

سرپرست معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در حاشیه این مراسم و در گفتگو با روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه گفت: هیئت قمر بنی هاشم دانشگاه با همکاری هیئت روضه الشهدای بیرجند از یک ماه گذشته برای برگزاری هر چه باشکوهتر عزای سرور وسالار شهیدان برنامه ریزی کرده اند و با سیاهپوش کردن سالن پردیس دانشگاه و مزار شهدای گمنام و همچنین برپایی ایستگاه صلواتی فضای خوبی را برای عزاداران مهیا نموده اند.که باید به دست اندرکان برگزاری این همایش حسینی خداقوت گفت.

دکتر محمدرضا رئیسون ضمن تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتیدر این مراسم افزود: علاوه بر برپایی ایستگاه تزریق واکسن کرونا در محوطه دانشگاه، ماسک ومواد ضد عفونی نیز برای عزاداران تدارک دیده شده است.

کلیپ مراسم :

1401/05/10