پلمپ سه مرکز غیرمجاز در بیرجند، فردوس و نهبندان در یک هفته گذشته
طی یک هفته اخیر، یک واحد غیرمجاز دندانسازی در بیرجند و دو مرکز ارائه خدمات طب سنتی غیر مجاز در فردوس و نهبندان شناسایی و پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، ،یک مرکز غیرمجاز دندانسازی در شهر بیرجند اقدام به مداخله در امور دندانپزشکی و دندانسازی به صورت غیر مجاز توسط فرد فاقد صلاحیت ،توسط مدیریت و کارشناسان نظارت بر درمان به همراه کارشناس امور دندانپزشکی دانشگاه شناسایی و بعد از طی مراحل قانونی و تنظیم صورتجلسه مربوطه مرکز مذکور پلمپ گردید
همچنین در طی هفته گذشته در بازدید مشترک توسط کارشناسان نظارت به همراه نماینده پلیس اماکن در شهرستانهای فردوس و نهبندان از چند مرکز غیر مجاز در امور پزشکی انجام شد .در این بازدید دو مرکز غیر مجاز ارائه خدمات طب سنتی که مبادرت به ویزیت, مشاوره ,تجویزداروهای گیاهی و خدمات طب سنتی از قبیل :حجامت و بادکش, زالو درمانی ارائه می شد به عنوان یک مرکز غیر مجاز و تهدید علیه بهداشت عمومی و سلامت جامعه تشخیص داده شد .پس از صورتجلسه و تشکیل پرونده  محل فوق تعطیل گردید و پرونده جهت رسیدگی قضایی ارسال گردید.

1401/05/11