سرپرست دانشگاه در نشست بررسی راهکارهای توسعه گردشگری سلامت مطرح کرد:
تحقق گردشگری سلامت نیازمند تبلیغات، بازاریابی و زیرساختهای مناسب است
نشست تخصصی بررسی توسعه گردشگری سلامت در استان خراسان جنوبی با حضور مسئولین برگزار شد و دکتر محمود گنجی فرد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در این نشست به بیان چالشها و راهکارهای مهم برای توسعه این حوزه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه، دکتر گنجی فرد با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت که از سال ۱۳۹۳ مطرح بوده، یادآوری کرد این حوزه هنوز به اهداف خود نرسیده است.
وی بر ضرورت تبلیغات و برندسازی دقیق برای معرفی خدمات درمانی به کشورهای هدف تأکید کرد.
سرپرست دانشگاه موضوع مارکتینگ و بیماریابی را از دیگر عوامل کلیدی دانسته و بر اجرای تخصصی این فرآیند تأکید داشت. همچنین مجوزهای مربوط به ویزای درمانی، خدمات هتلینگ، ایاب و ذهاب و حمایتهای لازم، از دیگر موضوعات مورد توجه در این نشست بود.
دکتر گنجی فرد ظرفیتهای موجود استان را از جمله ۱۷ بیمارستان، بیش از ۱۴۰۰ تخت فعال، مراکز تخصصی درمانی و تجهیزات پیشرفته مانند MRI و سی تی اسکن برشمرد و تأکید کرد این امکانات برای پذیرش بیماران داخلی و خارجی مناسب بوده و ظرفیت ارائه خدمات در اکثر رشتههای تخصصی و فوقتخصصی پزشکی وجود دارد.
وی توسعه بخشهای VIP، فعالسازی تله مدیسین و تسهیل زیرساختهای حملونقل و خدمات کنسولی را از اقدامات ضروری دانسته و افزود که رفع موانع موجود و ایجاد انگیزههای عملیاتی، تأثیرات مثبت اقتصادی و اجتماعی برای استان به همراه خواهد داشت.
معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی، نیز در این جلسه بر همکاری وزارت امور خارجه و بخش خصوصی در اطلاعرسانی به گردشگران تأکید کرد و به نقش دانشجویان بینالملل دانشگاه بیرجند به عنوان سفیران فرهنگی اشاره کرد.
مهندس محمد فرهادی همچنین توانایی مجمع نمایندگان و سازمان همیاری شهرداریها در ارتباط با تجار افغانستانی را به عنوان فرصتی برای ترویج گردشگری سلامت معرفی کرد.
وی ارتباط خراسان جنوبی با ولایت فراه افغانستان را به عنوان راهی برای رونق گردشگری سلامت دانست.
نظر دهید