BUMS
  • درباره ما
    • معرفی کارکنان
    • تماس با ما
  • فرم ها
    • فرم ارسال تصاویر پس زمینه
    • نظرسنجی مراسم
    • همکاری با روابط عمومی و رسانه ها
  • کشیک نوروزی
    • سال 1403
    • سال 1404
شفافیت دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

دانشجویان

اساتید

کارکنان

شهروندان

  • صفحه اصلی
  • news
  • توصیه های تغذیه وزارت بهداشت برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا
  • 1398/12/05 - 14:05
  • - تعداد بازدید: 3223
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
وبدا-روابط عمومی دانشگاه

توصیه های تغذیه وزارت بهداشت برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا

وبدا-روابط عمومی دانشگاه
به دنبال شیوع بیماری کرونا ویروس در برخی از استان های کشور، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، توصیه هایی تغذیه ایی برای پیشگیری ز این بیماری ها منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این توصیه ها را به شرح ذیل بخوانید

عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد .

عامل ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینه ای مثل دیابت و بیماریهای ریوی ،قلبی، سوء تغذیه ، و نداشتن تغذیه صحیح است.

کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامینهایی مثل ویتامین C ، A ، D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد.

با مصرف روزانه منابع غذایی و یتامین C ، مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا ، میوه های حاوی ویتامین C ، مثل پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین ، کیوی ، و سبزیهای دارای ویتامین C ، مثل انواع کلم ، گل کلم ، شلغم ، فلفل سبز، فلفل دلمه ای ، جعفری ، پیازچه ، شاهی ، گوجه فرنگی ، ازمنابع غذایی خوب ویتامین C ، هستند.

بعنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا 2عدد نارنگی ، ویتامین Cمورد نیاز بدن را تأمین میکند. هویج و کدو حلوایی و سبزیهای سبز تیره مثل اسفناج ، برگ چغندر، و برگهای تیره رنگ کاهو هم ازمنابع خوب ویتامین A هستند.

به طور کلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها( به جز سبزی های نشاسته ای ) و حداقل 2 واحد میوه توصیه شود.

کودکان زیر 5 سال ، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف میکنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت نمایند .

1- هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

2- از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود.

3- مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C با غذا توصیه می شود
 
4- از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.

5- استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.

6- کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم ، سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. از منابع غذایی این 2 ریز مغذی مثل حبوبات بعنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر، و لبنیات و سبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.

7- از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو، کبابهایی که مغز پخت نشده اند) خودداری شود .

8- ازخوردن غذا و مایعات در مکانهایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خودداری شود.

9- در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید .

10- از جوانه های گندم ، ماش و شبدر که حاوی ویتامین C در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید .

11- از میوه های حاوی آنتی اکسیدان فصل مثل انار ، پرتقال های تو سرخ ، گریپ فروت ، و ... استفاده کنید.

بخاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری ازابتلا به بیماریها ازجمله ویروس کرونا دارد.
 
  • گروه خبری : اخبار وبدا,اخبار سایت اصلی,اخبار تصویری سایت اصلی
  • کد خبر : 35276
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • آخرین اخبار
  • اخبار پربازدید
19اردیبهشت

بازدید رئیس دانشگاه از روند برگزاری آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی

18اردیبهشت

بررسی راهکارهای ارتقای خدمات بهداشتی درمانی مهرشهر در دیدار مردمی استاندار خراسان جنوبی

17اردیبهشت

اقتصاد سلامت دانشگاه در مسیر تحول؛ دکتر گنجی‌فرد راهبری اصلاح ساختارهای مالی و مدیریت منابع را بر عهده گرفت

17اردیبهشت

آمده ایم تا بی واسطه با دانشجویان صحبت کنیم

16اردیبهشت

مامایی نبض تپنده سلامت جامعه از نگاه رئیس دانشگاه

16اردیبهشت

تمدید فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

15اردیبهشت

امکان ثبت درخواست ترفیع پایه سالیانه اساتید در سامانه طبیب

22شهریور

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای متولدین 1368و ماقبل در خراسان جنوبی فعال شد

5اسفند

تغییر سامانه آموزش "سما" به "هم آوا

15شهریور

سامانه ثبت نام واکسن کرونا برای متولدین 1365 به قبل در خراسان جنوبی بازگشایی شد

22خرداد

اطلاعیه زمان برگزاری آزمون پذیرش دانشجوی بهورزی و استخدام قراردادکار معین بهورز.

25شهریور

با ابلاغ حکمی از سوی رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، مدیر حراست دانشگاه منصوب شد.

9خرداد

ثبت اطلاعات بیماران دیابتی دریافت کننده قلم انسولین در سامانه ی مدیریت بیماری های نادر حداکثر تا پایان خرداد 1400

18خرداد

پذیرش دانش آموز بهورزی (پیمانی / قراردادی ) در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

معرفی خدمات دانشگاه
برنامه کلینیک بیمارستان ها
میز خدمت الکترونیک
مناقصه و مزایده ها
آدرس

بیرجند، خیابان شهید آیت ا... غفاری، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سازمان مرکزی، طبقه دوم

کدپستی

۹۷۱۷۸۵۳۵۷۷

تلفن

056-32395050

ایمیل

webda@bums.ac.ir

دورنگار

056-32048321

لینک های سریع

درباره دانشگاه
تماس با ما
ریاست دانشگاه
سلامت
تلفن های ضروری دانشگاه
دانشجویی و فرهنگی
بیانیه حفظ حریم خصوصی
پشتیبانی و رفاهی
میز خدمت الکترونیک
آموزش
منشور اخلاقی دانشگاه
پژوهش

لینک های سریع

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 1
تعداد بازدید امروز: 269
تعداد بازدید کل: 1465747
آخرین به روزرسانی: 1404/02/21 18:47

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

اسپریت پورتال نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: