BUMS
  • درباره ما
    • معرفی کارکنان
    • تماس با ما
  • فرم ها
    • فرم ارسال تصاویر پس زمینه
    • نظرسنجی مراسم
    • همکاری با روابط عمومی و رسانه ها
  • کشیک نوروزی
    • سال 1403
    • سال 1404
شفافیت جمعه 19 اردیبهشت 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

دانشجویان

اساتید

کارکنان

شهروندان

  • صفحه اصلی
  • news
  • کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان: عادت های غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود
  • 1399/04/11 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 8279
  • - تعداد بازدیدکننده: 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وبدا-روابط عمومی دانشگاه

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان: عادت های غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود

وبدا-روابط عمومی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خانم راغبی کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان در خصوص رژیم غذایی مناسب در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: عادت های غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود، نقش بسزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد که بدین منظور بایستی بدن از یک تغذیه سالم و صحیح برخوردار باشد.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان در ادامه افزود: عادت های غذایی که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند عبارتند از: تامین مایعات کافی که از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا حتی اگر احساس تشنگی و گرسنگی نکنیم باید به فاصله هر 15 دقیقه بین 60 تا 120 سی سی مایعات ترجیحا آب بنوشیم، مصرف پروتئین هایی که دارای ارزش بیولوژیکی بالایی هستند مثل سفیده تخم مرغ و یا پروتئینی که در انواع گوشت ها وجود دارد ترجیحا گوشت های سفید مثل مرغ یا گوشت ماکیان و ماهی می تواند تامین کننده نیاز پروتئین بدن باشد. گفتنی است در صورتی که بدن دچار کمبود پروتئین شود و در معرض سوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین قرار گیرد سیستم ایمنی کاهش پیدا کرده و در نتیجه ریسک ابتلا به انواع بیماری ها خصوصا بیماری های عفونی افزایش پیدا می کند.لازم به ذکر است گوشت های قرمز حاوی چربی های اشباع بوده و میزان التهاب بدن را افزایش می دهد لذا ترجیحا مصرف آن را باید محدود کنیم، مصرف انواع مغز ها مثل گردو و پسته به دلیل دارا بودن ریزمغذی های مناسب، در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد از جمله روی، سلنیوم و امگا 3 ، مصرف لبنیات به صورت کم چرب، مصرف انواع میوه جات و سبزی ترجیحا با رنگ های نارنجی ، قرمز یا حتی بنفش پررنگ به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی که در این دسته از میوه جات وجود دارد باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود، مصرف منابع حاوی ویتامین 6B که در تخم مرغ، مرغ، ماهی، قارچ ، حبوبات و آجیل وجود دارد، مصرف غلات کامل سبوس دار مثل نان های سبوس دار حاوی ویتامین های گروه B و سلنیوم توصیه می شود. همچنین ترجیحا روغن مصرفی در این ایام باید از نوع روغن های گیاهی نظیر کانولا و روغن زیتون به دلیل داشتن امگا 3 و ویتامین E در پخت و پز غذا و سالاد استفاده شود.

خانم راغبی در پایان خاطر نشان کرد: نیاز های تغذیه ای ما می تواند در زمان ابتلا به ویروس کرونا کمک کند این بیماری را به شکل حاد و شدید نگیریم و بتوانیم شرایط را راحت تر تحمل کنیم .
  • گروه خبری : اخبار وبدا,اخبار تصویری سایت اصلی,اخبار کرونا
  • کد خبر : 36352
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • آخرین اخبار
  • اخبار پربازدید
14اردیبهشت

انتصاب سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) بیرجند

14اردیبهشت

انتصاب سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه

14اردیبهشت

انتصاب سرپرست بیمارستان ایرانمهر بیرجند

14اردیبهشت

انتصاب سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه

13اردیبهشت

رئیس دانشگاه؛ با اهدای گل، جایگاه استاد را گرامی داشت

13اردیبهشت

گام‌های جدی برای ارتقای سلامت فردوس؛ تأکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی

13اردیبهشت

پاسداشت مقام والای استاد در روز معلم/پیام تبریک دکتر زربان

22شهریور

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای متولدین 1368و ماقبل در خراسان جنوبی فعال شد

5اسفند

تغییر سامانه آموزش "سما" به "هم آوا

15شهریور

سامانه ثبت نام واکسن کرونا برای متولدین 1365 به قبل در خراسان جنوبی بازگشایی شد

22خرداد

اطلاعیه زمان برگزاری آزمون پذیرش دانشجوی بهورزی و استخدام قراردادکار معین بهورز.

25شهریور

با ابلاغ حکمی از سوی رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، مدیر حراست دانشگاه منصوب شد.

9خرداد

ثبت اطلاعات بیماران دیابتی دریافت کننده قلم انسولین در سامانه ی مدیریت بیماری های نادر حداکثر تا پایان خرداد 1400

18خرداد

پذیرش دانش آموز بهورزی (پیمانی / قراردادی ) در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

معرفی خدمات دانشگاه
برنامه کلینیک بیمارستان ها
میز خدمت الکترونیک
مناقصه و مزایده ها
آدرس

بیرجند، خیابان شهید آیت ا... غفاری، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سازمان مرکزی، طبقه دوم

کدپستی

۹۷۱۷۸۵۳۵۷۷

تلفن

056-32395050

ایمیل

webda@bums.ac.ir

دورنگار

056-32048321

لینک های سریع

درباره دانشگاه
تماس با ما
ریاست دانشگاه
سلامت
تلفن های ضروری دانشگاه
دانشجویی و فرهنگی
بیانیه حفظ حریم خصوصی
پشتیبانی و رفاهی
میز خدمت الکترونیک
آموزش
منشور اخلاقی دانشگاه
پژوهش

لینک های سریع

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 2
تعداد بازدید امروز: 582
تعداد بازدید کل: 1452662
آخرین به روزرسانی: 1404/02/18 21:44

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

پرتال برگزیده سازمانی نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: