اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان؛ تأمین سلامت جامعه در ایام پر سفر
از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ الی ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴، طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان به منظور ارتقاء سلامت عمومی و بهداشت مواد غذایی اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر مجید شایسته، معاون بهداشتی دانشگاه، با اعلام این خبر اظهار داشت: "هدف از این برنامه، افزایش آگاهی عمومی در زمینه بهداشت و سلامت، ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی و غذایی و تأمین سلامت جامعه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان است."
این طرح شامل بازرسی از تمامی مراکز تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بینراهی و همچنین شبکههای آبرسانی شهری و روستایی میباشد.
وی تأکید کرد که بازرسان بهداشت محیط در تمامی شهرستانهای استان، با هدف تشدید نظارت بر رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از بروز بیماریها، به بررسی و ارزیابی وضعیت بهداشتی این مراکز خواهند پرداخت.
رئیس مرکز بهداشت استان همچنین از شهروندان درخواست کرد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۰ اطلاع دهند.
دکتر شایسته بیان کرد: "بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر و در ساعات مختلف روز، نظارتهای خود را انجام خواهند داد تا از سلامت مواد غذایی و بهداشت عمومی اطمینان حاصل شود."علاوه بر این، برنامههای آموزشی برای افزایش آگاهی مردم در زمینه بهداشت فردی و اجتماعی نیز در نظر گرفته شده است.
دکتر شایسته خاطرنشان کرد: "همکاری شهروندان در این زمینه بسیار مهم است و میتواند به بهبود وضعیت بهداشتی جامعه کمک کند. همچنین با توجه به افزایش تردد مسافران در ایام نوروز، نظارت بر مراکز خدماتی و غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است و امیدواریم با اجرای این برنامه، سلامت و ایمنی شهروندان و مسافران تأمین شود."