افرادی که کنترل بهتری بر رویه های کاری خود دارند، از رضایت شغلی بیشتری برخوردارند.
در راستای فرهنگ سازی بهداشت و ایمنی و در ادامه سلسله جلسات کمیته بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی با محوریت ایجاد محیط کاری امن، سالم و پاک، کارگاه HSE در محیط کار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه؛ در این کارگاه آموزشی که با استقبال مناسب همکاران و شعار شغل مهم است اما، سلامتی مهمتر برنامه ریزی و اجرا شد، دبیر کمیته بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE) دانشگاه با بیان اینکه HSE، تقدم انسان محوری بر تولید محوری است، گفت: محیط کار سالم و ایمن یک حق اولیه برای انسان ها بوده و حفاظت از تندرستی نیروی کار و بهینه سازی محیط شغلی، از اهمیت بسیاری برخوردار است. همانگونه که در قرآن کریم نیز در آیه 32 سوره مبارکه مائده تاکید شده است " و هر کس، انسانى را از مرگ رهائى بخشد، چنان است که گویى همه مردم را زنده کرده است".
دکتر وحیده ابوالحسن نژاد ضمن اشاره به خطرات و پیامدهای آن ها در حوزه بهداشت و ایمنی محیط کار و لزوم شناسایی و ارزیابی ریسک های بارز و پنهان، افزود: افرادی که کنترل بهتری بر رویه های کاری خود دارند، از رضایت شغلی و انگیزه بیشتری برخوردارند.
وی خاطرنشان کرد: متفاوت فکر کنیم، متفاوت عمل کنیم و متفاوت هم نتیجه بگیریم.
دکتر ابوالحسن نژاد در این نشست آموزشی از حمایت های مهندس شریف زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و ریاست کمیته HSEE دانشگاه در اجرای برنامه های این کمیته و در راستای حفظ و سلامت نیروی انسانی قدردانی کرد.
در ادامه کارگاه، دکتر مریم خدادادی مسئول کارگروه تخصصی محیط زیست کمیته بیان کرد: سالانه 13 میلیون مرگ از طریق سالم سازی محیط زیست قابل پیشگیری است و حدود یک سوم همه بیماری ها در کودکان زیر 5 سال توسط فاکتورهای زیست محیطی مثل آب آشامیدنی آلوده و آلودگی هوا ایجاد می شود لذا، با توجه به موارد اشاره شده اهمیت بهسازی محیط زیست به صورت مشخص نقش کاهشی در شیوع سرطان ها، بیماری های قلبی وعروقی، آسم، بیماری های دستگاه تنفس، بیماری های اسکلتی عضلانی، حوادث ترافیکی و مسمومیت ها دارد.
نظر دهید