دکتر حسن مرتاضی اعلام کرد:
تامین داروی بیماران شیمی درمانی و توسعه زیرساختهای بیمارستان ایرانمهر با راه اندازی ۴ بخش
رئیس بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایرانمهر استان از توسعه زیرساختها و راه اندازی ۴ بخش در یک و نیم سال اخیر خبرداد و اعلام کرد: داروهای بیماران شیمی درمانی در تنها بیمارستان رادیوتراپی و آنکلوژی ایرانمهر خراسان جنوبی تامین شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ایرانمهر؛ رئیس بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایرانمهر بیرجند گفت: در یکسال و نیم گذشته با کمک خیران و هیات امنای ارزی ورزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ۴ بخش شامل سونوگرافی، ICU، تالاسمی و اورژانس دراین بیمارستان توسعه و راه اندازی شده است.
دکتر حسن مرتاضی با بیان اینکه در مجموع برای خرید تجهیزات، توسعه زیرساختها و راه اندازی بخشهای غیرفعال بیمارستان ۱۷ میلیارد تومان هزینه شده، گفت: برای بخش سونوگرافی و اکو حدود یک میلیارد تومان، ICU حدود ۱۲ میلیارد تومان و بخش تالاسمی ۳ میلیارد تومان با کمک خیران و هیات امنای ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش اورژانس با هزینه حدود یک میلیارد تومان اعتبار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه بخش تالاسمی در گذشته زیرمجموعه مرکز جامع بیماریهای خاص استان بود و در حال حاضر این بیمارستان، بیماران را درمان میکند، گفت: در گذشته تعداد تختهای فعال ۲۵ تخت با ضریب ۱۸ درصدی اشغال تخت بوده که در این مدت یکسال و نیم گذشته به دلیل انجام تمامی مراحل درمانی در این بیمارستان و نرفتن بیماران به استانهای مجاور برای درمان ضریب اشغال تخت به ۷۰ تا ۸۰ درصد رسیده است.
دکتر مرتاضی افزود: بخش icu بیمارستان ایرانمهر با مساحت ۱۱۸ مترمربع دارای ۶ تخت فعال است که یک تخت آن ایزوله است و از مدرنترین تجهیزات روز دنیا برای این بخش استفاده شده است.
فوق تخصص خون و سرطانهای بالغین و رئیس بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایرانمهر استان به مراجعه روزانه ۳۰ تا ۳۵ نفر بیمار سرپایی به این مرکز خبرداد و افزود: در حال حاضر بخش شیمی درمانی بستری با ۲۵ تخت و بخش درمان سرپایی با ۱۵ تخت فعال در این بیمارستان بیماران را پذیرش میکند.
رئیس بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایرانمهر همچنین گفت: این بیمارستان به لحاظ تامین داروی بیماران شیمی درمانی مشکلی ندارد و در حال حاضر تنها داروخانه این بیمارستان ، داروها را تامین کرده تا مشکل کمبود وجود نداشته باشد.
دکتر مرتاضی با بیان اینکه ارزش این داروها 40 تا 50 میلیارد تومان است که از سوی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پرداخت شده، افزود: در گذشته بیماران به دلیل کمبود دارو و امکانات این بیمارستان به استانهای مجاور برای درمان مراجعه می کردند که در حال حاضر در همین بیمارستان تحت مداوا قرار می گیرند.
وی در خصوص پرداخت هزینه درمان بیماران هم گفت: بیمارستان رادیوتراپی و آنکلوژی ایرانمهر استان جزو معدود بیمارستانهای فوق تخصصی کشور است که از 8 سال گذشته نظام سلامت در آن به طور کامل اجرا می شود و بیماران شیمی درمانی پول دارو و درمان را پرداخت نمی کنند و تنها 5 تا 10 درصد مبلغ از بیماران سرپایی اخذ و پس از مدتی، بیمه هزینه آن را به این بیماران پرداخت می کند.
رئیس بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایرانمهر افزود: براساس قانون نظام سلامت هزینه درمان از حدود دو سال گذشته برای بیماران صعب العلاج رایگان شده است.
نظر دهید