وبدا-روابط عمومي دانشگاه
تجليل از 24 فعال صنعت غذايي استان/دكتر دهقاني:توليدات غذايي بايد با رعايت استاندارهاي لازم عرضه شود
مراسم تجليل از واحدهاي توليدي برتر ومسئولين فني برگزيده صنعت غذايي استان، باحضور رئيس دانشگاه و جمعي از توليدكنندگان صنعت غذا، امروزسه شنبه 10 دي ماه 98 در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، رئيس دانشگاه در اين مراسم با بيان اينكه غذا نياز اوليه بشر و يكي از دغدغه هاي جامعه بشري است. گفت: امروزه با دوطيف متفاوت مواجه هستيم كه عده اي از چاقي و عده اي از سوءتغذيه و فقر رنج مي برند و هردوي آنها زنگ خطري براي جامعه بشري است كه بايد تدابيري براي آن انديشيد.
دكتر محمد دهقاني فيروز آبادي افزود: در حال حاضرباتوجه به زندگي ماشيني، عدم تحرك، تغذيه ناسالم، شيوع انواع بيماريها، با بيماريهاي غير واگير مواجه هستيم كه در اين بين نقش كساني كه در عرصه توليد و صنعت مواد غذايي فعاليت دارند بسيارحائز اهميت است.
وي با اشاره به اهميت توليد مواد غذايي مطلوب از سوي توليد كنندگان اين صنعت خاطرنشان كرد: براي تامين سلامت مردم و جامعه، ضرورت دارد كه توليدات غذايي را به استاندارد لازم برسانيم
رئيس دانشگاه با اشاره به شعار روز جهاني غذا (( رفتار ما آينده را مي سازد رژيم غذايي سالم يراي دنياي بدون گرسنگي)) گفت: مطمئناً محصولات غذايي كه خطر آسيب رساندن را براي انسانها به همراه داشته باشد نه تنها ارزش آفرين نيست، بلكه توليد اين محصولات غذايي ازنظر اخلاقي، بامعيارهاي انساني فاصله دارد.
دكتر دهقاني با تاكيد بر اينكه توليد كنندگاني كه در زمينه محصولات غذايي فعاليت دارند، بايستي تلاش كنند محصولات خود را با استاندارهاي لازم و مواد آسيب رسان كمتري عرضه كنند تصريح كرد: ما هم در حيطه نظارت بر توليدات مواد غذايي، موظف بر نظارت اين موضوع هستيم و اميدواريم در كنارهم و باهم بتوانيم نيازهاي اساسي و ضروري مردم عزيز را طبق استاندارهاي غذايي مناسب تأمين و در اختيار جامعه قرار بدهيم.
گفتني است در اين مراسم از 24 فعال صنعت غذايي استان(10 واحد برتر و 14 مسئول فني برگزيده) تجليل شد.
لازم به يادآوري است كه 74 واحد توليدي و 85 مسئول فني مشغول به فعاليت در صنايع غذايي استان فعاليت هستند.
وي با اشاره به اهميت توليد مواد غذايي مطلوب از سوي توليد كنندگان اين صنعت خاطرنشان كرد: براي تامين سلامت مردم و جامعه، ضرورت دارد كه توليدات غذايي را به استاندارد لازم برسانيم
رئيس دانشگاه با اشاره به شعار روز جهاني غذا (( رفتار ما آينده را مي سازد رژيم غذايي سالم يراي دنياي بدون گرسنگي)) گفت: مطمئناً محصولات غذايي كه خطر آسيب رساندن را براي انسانها به همراه داشته باشد نه تنها ارزش آفرين نيست، بلكه توليد اين محصولات غذايي ازنظر اخلاقي، بامعيارهاي انساني فاصله دارد.
دكتر دهقاني با تاكيد بر اينكه توليد كنندگاني كه در زمينه محصولات غذايي فعاليت دارند، بايستي تلاش كنند محصولات خود را با استاندارهاي لازم و مواد آسيب رسان كمتري عرضه كنند تصريح كرد: ما هم در حيطه نظارت بر توليدات مواد غذايي، موظف بر نظارت اين موضوع هستيم و اميدواريم در كنارهم و باهم بتوانيم نيازهاي اساسي و ضروري مردم عزيز را طبق استاندارهاي غذايي مناسب تأمين و در اختيار جامعه قرار بدهيم.
گفتني است در اين مراسم از 24 فعال صنعت غذايي استان(10 واحد برتر و 14 مسئول فني برگزيده) تجليل شد.
لازم به يادآوري است كه 74 واحد توليدي و 85 مسئول فني مشغول به فعاليت در صنايع غذايي استان فعاليت هستند.
مشاهده اين خبر در وبدا(پايگاه خبري - اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي)/اينجا كليك نماييد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید