وبدا-روابط عمومی دانشگاه
تقدیر از واحدهای تولیدی استان در همایش روز جهانی ایمنی غذا
در همایش در روز جهانی ایمنی غذا در بیرجند از 3 واحد صنایع غذایی استان که در زمینه استقرار سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی اقدامات موثری را انجام داده بودند تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در همایش روز ایمنی غذا که با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولان استانی و فعالان و تولید کننده گان صنایع غذایی خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد از 3 واحد تولیدی صنایع غذایی استان شامل کارخانه تروند زعفران قاین، کارخانه خوشه سرخ شرق و کارخانه فردوس ناب که در زمینه استقرار سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی اقدامات موثری را انجام داده بودند تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است همچنین در این همایش از انجمن صنایع غذایی خراسان جنوبی به واسطه تعامل و همکاری سازنده با واحدهای تولیدی و معاونت غذا و دارو و ایجاد هماهنگی های لازم تقدیر به عمل أمد.
همچنین روسای و کارشناسان شبکه هایی بهداشت و درمانی که امتیاز بالایی در ارزشیابی سالیانه داشته و ضمن تعامل سازنده با معاونت غذا و دارو در زمینه نظارت بر واحدهای تولیدی سطح آن شهرستان نیز نقش موثری ایفا نموده بودند نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در همایش روز ایمنی غذا که با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولان استانی و فعالان و تولید کننده گان صنایع غذایی خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد از 3 واحد تولیدی صنایع غذایی استان شامل کارخانه تروند زعفران قاین، کارخانه خوشه سرخ شرق و کارخانه فردوس ناب که در زمینه استقرار سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی اقدامات موثری را انجام داده بودند تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است همچنین در این همایش از انجمن صنایع غذایی خراسان جنوبی به واسطه تعامل و همکاری سازنده با واحدهای تولیدی و معاونت غذا و دارو و ایجاد هماهنگی های لازم تقدیر به عمل أمد.
همچنین روسای و کارشناسان شبکه هایی بهداشت و درمانی که امتیاز بالایی در ارزشیابی سالیانه داشته و ضمن تعامل سازنده با معاونت غذا و دارو در زمینه نظارت بر واحدهای تولیدی سطح آن شهرستان نیز نقش موثری ایفا نموده بودند نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید