وبدا-روابط عمومی دانشگاه
در پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا عنوان شد
سلامت تغذیه ای از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت پرورش منابع انسانی کارآمد است
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر کاظم قائمی رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا پیامی به شرح ذیل صادر نمود:
امروز بخش بزرگی از فعالیتهای دنیا فقط تولید، فرآوری و تهیهی موادغذایی است و انسانها درصد مهمی از درآمد خود را صرف خرید و تهیهی آن میکنند. دسترسی به مواد غذایی کافی و سلامت تغذیه ای از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت پرورش منابع انسانی کارآمد بوده و در این خصوص امنیت غذایی از مهمترین مولفه های امنیت ملی محسوب می شود و بنیان یک جامعه توسعه یافته و عنصر اصلی سلامت فکری، روانی و جسمی اعضای آن است. اهمیت تامین سلامت و امنیت غذایی در کشور و اولویت این موضوع برای وزارت بهداشت برکسی پوشیده نیست و در این راستا اقدامات و طرح های موثری طی چند سال اخیر صورت گرفته است. با توجه به اهمیت موضوع غذا، روز 16 اکتبر در تقویم جهانی تحت عنوان «روز جهانی غذا» نامگذاری شده و همه ساله مهم ترین دغدغه های حوزه غذا در این روز مورد توجه جدی تر قرار می گیرد و در کشور ما نیز به علت اهمیت بالای این مساله در 24 مهرماه هر سال برنامه های متنوعی برگزار می شود. امسال روز جهانی غذا از تاریخ 24 مهر ماه به مدت یک هفته از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند با موضوع "اصلاح الگوی تغذیه ای برای حفظ و ارتقای سلامت" و با اجرای برنامه های مختلف برگزار می گردد. |
روز جهانی غذا فرصتی برای دست اندرکاران و تصمیم گیران حوزه تولید و عرضه مواد غذایی برای برنامه ریزی در زمینه تامین غذای کافی و سالم است که با توجه به شعار روز جهانی غذا در سال 2016 که " آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" است، رابطه مستقیم کشاورزی و تولیدات غذایی با سلامت مردم و ضرورت توجه به این دو مقوله مهم را آشکارتر می سازد.
اینجانب ضمن تبریک این روز به همه فعالان و دست اندرکاران صنعت غذایی استان ، امیدوارم با تلاش و پشتکار و استفاده از همه ظرفیت ها، گام های اساسی در مسیر پیشرفت ایران اسلامی و کمک به تولید محصولات غذایی سالم ، مطمئن و در دسترس همگان برداشته شود.
اینجانب ضمن تبریک این روز به همه فعالان و دست اندرکاران صنعت غذایی استان ، امیدوارم با تلاش و پشتکار و استفاده از همه ظرفیت ها، گام های اساسی در مسیر پیشرفت ایران اسلامی و کمک به تولید محصولات غذایی سالم ، مطمئن و در دسترس همگان برداشته شود.
دکتر قائمی
رئیس دانشگاه
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید