وبدا-روابط عمومي دانشگاه
دكتر ناصري:اصلاح الگوي تغذيه به ارتقاي سلامت مردم كمك مي كند
معاون غذا و دارو دانشگاه، در نشست خبري با رسانه ها بر ضرورت اصلاح الگوي تغذيه به منظور ارتقاء سلامت افراد تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه، دكتر كبري ناصري در نشست خبري به مناسبت روز جهاني غذا گفت: فائو هر ساله در تاريخ 16 اكتبر (24 مهرماه) با برگزاري مراسمهاي باشكوهي روز جهاني غذا را كه مقارن با سالروز تاسيس اين سازمان بينالمللي است، در اقصي نقاط جهان گرامي ميدارد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه، دكتر كبري ناصري در نشست خبري به مناسبت روز جهاني غذا گفت: فائو هر ساله در تاريخ 16 اكتبر (24 مهرماه) با برگزاري مراسمهاي باشكوهي روز جهاني غذا را كه مقارن با سالروز تاسيس اين سازمان بينالمللي است، در اقصي نقاط جهان گرامي ميدارد.
وي افزود: امسال روز جهاني غذا با شعار "رفتار ما آينده ما را مي سازد، رژيم غذايي سالم براي دنياي بدون گرسنگي" از سوي فائو نامگذاري شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: در كشور ما ويژه برنامه هاي سراسري به مناسبت روز جهاني از تاريخ 20 مهر ماه به مدت يك هفته غذا با محوريت 7 اصل با عنوان ملي ” اصلاح الگوي تغذيه براي حفظ و ارتقاء سلامت” با هدف كاهش قند، نمك و چربي محصولات غذايي و آشاميدني، نشانگرهاي رنگي تغذيه اي در راستاي ارتقا دانش مصرف كننده، نشان ايمني و سلامت محصولات غذايي سلامت محور، مبارزه با قاچاق كالاهاي سلامت در حوزه غذا، محصولات غذايي ويژه و فراسودمند و اطلاع رساني و ارتقا آگاهي مصرف كننده در حوزه سلامت غذا برگزار مي شود.
دكتر ناصري با اشاره به نامگذاري ايام هفته گراميداشت غذا گفت: شنبه 20 مهر با عنوان " غذا،آگاهي سلامت"، يكشنبه 21 مهر با عنوان "غذا، نظارت، سلامت" دوشنبه 22 مهر با عنوان " غذا ،تحرك و سلامت" سه شنبه 23 مهر با عنوان "غذا،صنعت،سلامت" چهارشنبه 24 مهر با عنوان "غذا،آموزش، سلامت" پنج شنبه 25 مهر با عنوان "غذا و سفيران سلامت جمعه 26 مهر با عنوان "غذا،معنويت ،سلامت" نامگذاري شده اند.
وي ادامه داد: همزمان با هفته گراميداشت غذا برنامه هاي مختلفي از سوي اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي اين معاونت برنامه ريزي گرديده كه با همكاري واحد هاي توليدي و دست اندركاران صنعت غذا اجرا خواهند شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه خاطرنشان كرد: تهيه غذاي ايمن و با كيفيت مناسب حق همه مصرف كنندگان است و عملكرد دولت ها و صنايع غذايي بايد به طور مداوم پاسخ گوي مصرف كننده بوده و اطمينان خاطر را براي او ايجاد كند.
دكترناصري همچنين با بيان اينكه معاونت غذا و دارو مأموريت نظارت بر فرآوردهاي توليدي استان و عرضه فرآورده هاي توليدي ساير استان ها را برعهده دارد، تاكيد كرد: يكي از اهداف وزارت بهداشت براي ارتقاي سلامت جامعه افزايش آگاهي ومصرف كنندگان است.
وي بر ضرورت نهادينه كردن كاهش مصرف نمك، قند و چربي براي سلامت جامعه تاكيد كرد و گفت: كاهش ميزان فاكتور هاي نمك، چربي و شكر در فرمولاسيون مواد غذايي در دستور كار سازمان غذا و دارو بوده و در همين راستا پروانه بهداشتي ساخت تمامي محصولاتي كه در تركيبات آنها اين فاكتورهاي وجود دارد به حداقل ميزان ممكن كاهش يافته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه يادآور شد: 53 كارخانه مواد غذايي و آشاميدني و 45 كارگاه مشمول شناسه نظارت فعال تحت نظارت اين معاونت در سطح استان فعاليت دارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: در كشور ما ويژه برنامه هاي سراسري به مناسبت روز جهاني از تاريخ 20 مهر ماه به مدت يك هفته غذا با محوريت 7 اصل با عنوان ملي ” اصلاح الگوي تغذيه براي حفظ و ارتقاء سلامت” با هدف كاهش قند، نمك و چربي محصولات غذايي و آشاميدني، نشانگرهاي رنگي تغذيه اي در راستاي ارتقا دانش مصرف كننده، نشان ايمني و سلامت محصولات غذايي سلامت محور، مبارزه با قاچاق كالاهاي سلامت در حوزه غذا، محصولات غذايي ويژه و فراسودمند و اطلاع رساني و ارتقا آگاهي مصرف كننده در حوزه سلامت غذا برگزار مي شود.
دكتر ناصري با اشاره به نامگذاري ايام هفته گراميداشت غذا گفت: شنبه 20 مهر با عنوان " غذا،آگاهي سلامت"، يكشنبه 21 مهر با عنوان "غذا، نظارت، سلامت" دوشنبه 22 مهر با عنوان " غذا ،تحرك و سلامت" سه شنبه 23 مهر با عنوان "غذا،صنعت،سلامت" چهارشنبه 24 مهر با عنوان "غذا،آموزش، سلامت" پنج شنبه 25 مهر با عنوان "غذا و سفيران سلامت جمعه 26 مهر با عنوان "غذا،معنويت ،سلامت" نامگذاري شده اند.
وي ادامه داد: همزمان با هفته گراميداشت غذا برنامه هاي مختلفي از سوي اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي اين معاونت برنامه ريزي گرديده كه با همكاري واحد هاي توليدي و دست اندركاران صنعت غذا اجرا خواهند شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه خاطرنشان كرد: تهيه غذاي ايمن و با كيفيت مناسب حق همه مصرف كنندگان است و عملكرد دولت ها و صنايع غذايي بايد به طور مداوم پاسخ گوي مصرف كننده بوده و اطمينان خاطر را براي او ايجاد كند.
دكترناصري همچنين با بيان اينكه معاونت غذا و دارو مأموريت نظارت بر فرآوردهاي توليدي استان و عرضه فرآورده هاي توليدي ساير استان ها را برعهده دارد، تاكيد كرد: يكي از اهداف وزارت بهداشت براي ارتقاي سلامت جامعه افزايش آگاهي ومصرف كنندگان است.
وي بر ضرورت نهادينه كردن كاهش مصرف نمك، قند و چربي براي سلامت جامعه تاكيد كرد و گفت: كاهش ميزان فاكتور هاي نمك، چربي و شكر در فرمولاسيون مواد غذايي در دستور كار سازمان غذا و دارو بوده و در همين راستا پروانه بهداشتي ساخت تمامي محصولاتي كه در تركيبات آنها اين فاكتورهاي وجود دارد به حداقل ميزان ممكن كاهش يافته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه يادآور شد: 53 كارخانه مواد غذايي و آشاميدني و 45 كارگاه مشمول شناسه نظارت فعال تحت نظارت اين معاونت در سطح استان فعاليت دارند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید