دو مدال طلا جهانی دستاورد دانشجوی مخترع دانشگاه در سالی که گذشت
پری سیما علیزاده، دانشجوی سال سوم دندانپزشکی دانشگاه، سال گذشته موفق به کسب مدال طلا در سومین دوره مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری سوئیس ویژه اعضای فدراسیون با حضور 830 مخترع از 36 کشور جهان در آگوست 2023، مدال طلا در چهاردهمین دوره مسابقات و نمایشگاه بین المللی اختراعات خاورمیانه در کشور کویت با حضور 200 مخترع از 40 کشور جهان در فوریه 2024 و همچنین کسب عنوان INV از فدراسیون بین المللی مخترعین جهان شد. از دیگر افتخارات دانشجوی داندانپزشکی دانشگاه ثبت اختراع در ایران با عنوان "سیستم انتقال نور خورشید با استفاده از فیبر نوری برای یونیت دندانپزشکی جهت استفاده در ترمیم های کامپوزیتی و کمک به تشخیص پوسیدگی دندان" است. به همین منظور پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه با وی به گفتگو پرداخته است که در ادامه می خوانید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه؛ پری سیما علی زاده دانشجوی ترم 6 دندانپزشکی ورودی مهر 1400در این گفتگو گفت: تیر ماه 1402 و در حالی که ترم 4 بودم و دو ماه بعد از آن آزمون علوم پایه را پیش رو داشتم، مادرم با توجه به علایقم به فعالیت در حوزه پژوهش و اختراع، نسبت به ثبت نامم در دوره ای با محوریت اختراعات و نوآوری اقدام کرد و از آن روز پا در مسیر حوزه اختراعات گذاشتم.
وی اظهار داشت: پس از گذراندن دوره اختراعات به یک ایده اولیه برای ثبت اختراع رسیدم که با کمک مربیم توانستم در 5 ماه تمامی کار های مربوط به ثبت اختراع در ایران را طی کرده و در آبان 1402 اولین اختراع خودم در حوزه دندانپزشکی را در ایران به ثبت برسانم. اما هدف من در این مسیر فقط به داخل ایران ختم نمی شد و می خواستم که بتوانم در سطح بین المللی حضور داشته باشم بنابراین مراحل مختلفی طی کردم تا توانستم از فدراسیون بین المللی مخترعین جهان عنوان INV که از اول کلمه Inventor به معنی مخترع هست را کسب کنم. پس از آن هدف بعدی من شرکت در مسابقات بین المللی اختراعات بود لذا در سومین دوره مسابقه اختراعات و نوآوری سوئیس ویژه اعضای فدراسیون که با حضور 830 مخترع از 36 کشور مختلف در آگوست 2023 برگزار شد شرکت کردم و توانستم با اختراعی با عنوان "The transmission of sunlight using optical fiber for dental unit light to be used in composite restoration and to help detect tooth decay " مدال طلا در این مسابقه را کسب کنم.
دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه ادامه داد: پس از مسابقه سوئیس با مشاوره مربیم که از تیم RIT(research Innovation teams) هست و از طرف دفتر فدراسیون بین المللی در ایران، شرکت حضوری در چهاردهمین دوره مسابقه و نمایشگاه بین المللی اختراعات خاورمیانه در کشور کویت را مد نظر قرار دادم. 15 نفر از استان های مختلف، تیم ایران را برای حضور در این مسابقه و نمایشگاه تشکیل دادند که از استان خراسان جنوبی تنها من نماینده ایران بودم که با هزینه شخصی در این مسابقات شرکت کرده و پس از ساخت MVP اختراع، تهیه پوسترها، بروشور ها، بیزینس کارت و طراحی سایت شخصی در این مسابقات شرکت کردم. این مسابقه با حضور 200 مخترع از 40 کشور مختلف جهان از 4 تا 7 فوریه در کشور کویت برگزار گردید که موفق به کسب مدال طلا شدم.
علیزاده در مورد عوامل موفقیت خود تصریح کرد: در وهله اول کسب هر دستاوردی را لطف خدا می دانم و در کنار آن همواره به کار های حوزه پژوهش، اختراعات و نوآوری علاقه داشتم و این علاقه همراه با حمایت ها و تشویق های خانواده ام از مهم ترین عوامل کسب این موفقیت ها برای من بوده است. همچنین در تمامی این مسیر تیم RIT نیز در کنار من بوده و همواره از تجربیات، دانش و مهارت این تیم بهره مند شدم.
وی افزود: در حال حاضر MVP اختراع اولم را ساخته ام و به دنبال گام های بعدی از جمله تجاری سازی این محصول هستم، همچنین یک سری ایده دیگر نیز برای اختراع های بعدی دارم که انشالله به لطف خدا به نتیجه مطلوب برسند.
نظر دهید