وبدا-روابط عمومی دانشگاه
دکتر دهقانی:36 میلیارد ریال در هرماه جهت تامین اقلام حفاظت فردی هزینه می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر حسین دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص تامین دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان های استان گفت: یکی از موضوعاتی که درشیوع بیماری کرونا مطرح شد بحث نیاز به اکسیژن بود. که در این راستا بلافاصله بیمارستان ها سطح بندی و آنهایی که به اکسیژن بیشتری نیاز داشتند، مشخص شدند.اول بیمارستان ولیعصر(عج) و بعد بیمارستان طبس که به نسبت سایر بیمارستان ها شرایط حادی داشتند و بلافاصله به تامین و خرید دو دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان ولیعصر با حجم 600لیتر و بیمارستان طبس با حجم 400 لیتر اقدام شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه افزود: خوشبختانه دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان ولیعصر(عج) نصب و درمدار قرار گرفته، بیمارستان طبس هم دستگاه آن خریداری و وارد بیمارستان شده و به زودی در مدار قرار خواهد گرفت. همچنین دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان فردوس هم با قیمت حدود بیست میلیارد ریال تامین اعتبار و قرارداد آن منعقد شده که امیدواریم به زودی وارد استان شود.چند دستگاه اکسیژن ساز دیگر هم است که امیدواریم با اعلام آمادگی بنیاد برکت، به هر تعدادی که صلاح دانستند، دستگاه در اختیار استان قرار گیرد. خیرین محترم هم دو دستگاه را تقبل کردند که ان شاءالله یک یا دو دستگاه توسط خیرین، خریداری خواهد شد. بانک رفاه هم 30 درصد خرید یک دستگاه اکسیژن ساز را تقبل کرده و یک دستگاه هم توسط وزارت بهداشت به ما قول تامین آن داده شده است.
وی یادآور شده : با توجه به شرایط پیش رو و در پیش داشتن زمستان که ممکن است تعداد بیماران افزایش پیدا کند، تعداد 200 کپسول اکسیژن ده لیتری با حجم 2 هزار لیتر خریداری و تامین اعتبار شده و درحال توزیع است. لازم به ذکر است کپسول ها وقتی که خالی می شوند مجدد شارژ می شوند که تعداد زیادی از افراد و پرسنل ما درگیر این شارژ کردن وصل کردن و حمل کردن اینها هستند که انرژی و نیروی زیادی را از همکاران ما می گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه درخصوص تامین اقلام حفاظت فردی و داروهای مرتبط با کرونا گفت: در ماه نزدیک به 36 میلیارد ریال هزینه تامین اقلام حفاظت فردی است که اگر هزینه دارو را هم به این رقم اضافه کنیم نزدیک به 50 میلیارد ریال هزینه می کنیم.
دکتر دهقانی با بیان اینکه از ابتدا تاکنون بالغ بر 200 میلیارد تومان در بحث کرونا هزینه کردیم گفت: مردم می توانند با رعایت ساده ی پروتکل های بهداشتی مثل زدن ماسک، رعایت فاصله ی اجتماعی، پرهیز از تجمعات مخصوصا تجمعات خانوادگی، به ما کمک کنند که این هزینه ها را در زیر ساخت بیمارستان ها هزینه کنیم. که به نفع خودشان و فرزندانشان است و باقی می ماند. گفتنی است همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی خسته شدند وتعداد زیادی از آنها مبتلا و از چرخه ی خدمت رسانی خارج شدند. هم اکنون نزدیک به 300 پرستار نیاز داریم. لذانیروهای بهداشتی و درمانی در صورت تمایل به همکاری مراجعه ودر سایت ثبت نام کنند. که بلافاصله به کار گرفته خواهند شد و جهت خدمت رسانی، به حیطه بهداشتی و درمانی وارد خواهند شد.
جهت مشاهده این خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید