وبدا-روابط عمومی دانشگاه
دیدار دکتر موسوی میرزائی با کارکنان آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه
همزمان با دومین روز از ماه مبارک رمضان، سرپرست دانشگاه و هیات همراه ضمن بازدید سرزده از آشپزخانه سلف سرویس دانشگاه، با کارمندان این مجموعه دیدار کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد موسوی میرزائی در این دیدار، آغاز سال جدید و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را پرسنل سلف سرویس تبریک گفت و ضمن عرض خداقوت به آنان، جویای وضعیت طبخ غذا، کمیت و کیفیت وعده های غذایی و نحوه توزیع افطار و سحری بین دانشجویان شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات کارکنان این مجموعه بر رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی توسط متصدیان پخت و توزیع غذا تاکید کرد.
دکتر موسوی میرزائی با اشاره به بازگشایی کامل دانشگاه ها درهفته جاری بر الزام حساسیت در بین کارکنان مجموعه سلف درباره وضعیت شیوع کرونا و رعایت دستورالعمل های مربوطه را خواستار شد و علاوه بر اینکه حفظ کیفیت مطلوب غذاها را خواستار شد توصیه ها و راهکارهایی برای افزایش میزان رضایتمندی دانشجویان از نحوه ارائه خدمات دهی سلف در ماه مبارک رمضان ارائه داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد موسوی میرزائی در این دیدار، آغاز سال جدید و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را پرسنل سلف سرویس تبریک گفت و ضمن عرض خداقوت به آنان، جویای وضعیت طبخ غذا، کمیت و کیفیت وعده های غذایی و نحوه توزیع افطار و سحری بین دانشجویان شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات کارکنان این مجموعه بر رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی توسط متصدیان پخت و توزیع غذا تاکید کرد.
دکتر موسوی میرزائی با اشاره به بازگشایی کامل دانشگاه ها درهفته جاری بر الزام حساسیت در بین کارکنان مجموعه سلف درباره وضعیت شیوع کرونا و رعایت دستورالعمل های مربوطه را خواستار شد و علاوه بر اینکه حفظ کیفیت مطلوب غذاها را خواستار شد توصیه ها و راهکارهایی برای افزایش میزان رضایتمندی دانشجویان از نحوه ارائه خدمات دهی سلف در ماه مبارک رمضان ارائه داد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید