رایزنی مسئولین علوم پزشکی بیرجند با نمایندگان مجلس برای اصلاح بودجه دانشگاه در لایحه 1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با محوریت بررسی وضعیت بودجه دانشگاه در لایحه بودجه 1402 برگزار شد، رئیس دانشگاه با قدردانی از حمایت های نمایندگان دو کمیسیون مذکور از دانشگاه های علوم پزشکی و فرصتی که امروز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند قرار دادند گفت: حل مشکلات بهداشتی درمانی خراسان جنوبی، بهبود ارائه خدمات به مردم و ارتقای شاخص های نظام سلامت نیازمند حمایت همه جانبه دولت و مجلس و استفاده از تمامی ظرفیت های ملی و استانی است.
دکتر سید محمد موسوی میرزائی با تاکید بر موقعیت خاص خراسان جنوبی و اشاره به مشکلات و کمبود هایی که در حوزه بهداشت و درمان استان وجود دارد، خواستار توجه ویژه به حوزه سلامت خراسان جنوبی به ویژه در مناطق مرزی و محروم استان شد.
نمایندگان مجلس نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و اعلام حمایت و پشتیبانی از حوزه سلامت کشور، جهت مساعدت در مسیر ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی خراسان جنوبی قول مساعد دادند و تاکید کردند که در جهت رفع ایرادات و اشکالاتی که از سوی دانشگاه مطرح شد، نهایت تلاش خود را بکار خواهند بست، تا شاهد ارائه خدماتی شایسته تر و در شان مردم عزیز ایران اسلامی و به ویژه خراسان جنوبی باشیم
دکتر علی اصغر باقر زاده نماینده مردم شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار، دکتر سیدجلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد و دکتر رضا آریان پور نماینده مردم مینودشت، کلاله، مراوهتپه و گالیکش به عنوان اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1402هستند به همراه دکتر سلمان اسحاقی نماینده قائنات و زیرکوه دیگر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این نشست حضور داشتند.
دکتر حسین دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، هدف از برگزاری این نشست را، رایزنی با نمایندگان مجلس در مورد همراهی و کمک در تصویب پیشنهادات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در لایحه 1402، بررسی لایحه بودجه دانشگاه در قالب اعتبارت عمومی هزینه ای، ترمیم کسری اعتبارات و تملک داراییهای سرمایهای عنوان کرد و گفت: بر اساس لایحه بودجه 1402،بودجه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، نسبت به سال گذشته حدود 38 درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح ایرادات و اشکالات مطرح شده و لحاظ نمودن پیشنهادات وزارت بهداشت می تواند کمک شایانی به ما در ارائه مطلوب تر خدمات بهداشتی درمانی باشد.
دکتر محمدرضا رئیسون معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با بیان اینکه در سال1401 ردیف بودجه ای تحت عنوان کمک به تغذیه و رفاه دانشجویان وجود نداشته است. که این مسئله در بودجه 1402 گنجانده شده است ولی اعتبارات لحاظ شده پاسخگوی هزینه های مربوطه نیست و کمتر از 50 درصد بودجه مورد نیاز است، خواستار اصلاح این موضوع شد.
دیدار اختصاصی مسئولین دانشگاه با حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان و دبیر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1402 پایان بخش سفر دکتر موسوی میرزائی و هیات همراه به تهران بود.
نظر دهید