سیستم روشنایی ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه اصلاح شد
سیستم روشنایی کتابخانه مرکزی به دلیل فرسودگی، اصلاح و بهسازی شد.
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه،روشنایی مناسب در ساختمان ها باعث بهبود بصری محیط، افزایش عملکرد و همچنین بهینهسازی مصرف انرژی می شود. روشنایی در کتابخانه ها نقش بسیار مهمی دارد. نور زیاد باعث آسیب به اسناد و مدارک کتابخانه ای می شود و کمبود نور به ویژه در سالن های مطالعه، باعث خستگی چشم می شود. سیستم روشنایی کتابخانه مرکزی دانشگاه در راستای بهبود کمیت و کیفیت روشنایی سالن های مطالعه، با پیگیری سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری و حمایت سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در مهرماه 1402 اصلاح و بهسازی شد.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه اعلام کرد: در ساختمان کتابخانه بیش از 500 لامپ مهتابی فلورسنت نصب بود که هزینه نگهداشت زیادی را به دانشگاه تحمیل می کرد لذا در مرحله اول پروژه اصلاح روشنایی کتابخانه، کلیه لامپ های مهتابی فلورسنت با نوارهای روشنایی ال ای دی که نسبت به لامپهای قبلی نور بیشتر، گرمای کمتر و طول عمر بیشتری دارند، تعویض شدند.
دکتر حسین بیدختی افزود: در مرحله دوم لازم است تجهیزات تابلوهای برق ساختمان کتابخانه نوسازی شود تا بتوان متناسب با نیاز، نور بخش های مختلف کتابخانه را در ساعات مختلف تنظیم کرد.
وی ضمن تشکر از پیگیری و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری و مساعدت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از اعضای کتابخانه شامل دانشجویان، اساتید و کارکنان در آغاز سال تحصیلی جدید از این اقدام ارزشمند ابراز رضایت و خرسندی کردند.
دکتر بیدختی ابراز امیدواری کرد با پیگیری و تامین اعتبارات مورد نیاز، مرحله دوم این طرح (نوسازی تابلوهای برق) در اسرع وقت انجام شود.
لازم به ذکر است کتابخانه مرکزی دانشگاه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 20 و پنجشنبه ها از ساعت 7:30 الی 13:30 و قرائتخانه همه روزه و در ایام تعطیل از ساعت 6 الی 23 فعال است. با توجه به ساعات فعالیت این واحد، اصلاح سیستم روشنایی ساختمان، نقش موثری در بهره وری خدمات و اصلاح الگوی مصرف برق خواهد داشت.
نظر دهید