وبدا-روابط عمومي دانشگاه
محفل انس با قرآن / مصاديق مهجوريت قرآن
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، جلسه هفتگي محفل انس با قرآن با حضورمسئولين، اساتيد و جمعي از پرسنل دانشگاه در مسجد شهداي گمنام دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، حجت الاسلام سيدي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با توجه به سخنان خود در چند جلسه قبل درخصوص مهجور بودن قرآن، به آيه 30 سوره فرقان اشاره كرد و اظهار داشت: در روز قيامت پيامبر (ص) از امت شكايت خواهد كرد و به خداوند خواهد گفت از اين قوم بپرس چرا قرآن را مهجور كردند؟
وي با بيان روايتي از امام صادق (ع) در اين خصوص گفت: حضرت ميفرمايند در روز قيامت سه گروه نزد خدا شكايت ميبرند. قرآني كه اكثرا به عنوان تبرك از آن استفاده ميكنند در صورتي كه هدف از نزول قرآن با اين همه سختي كه پيامبر تحمل نمود، هدايت مردم و جامعه به سمت و راهي است كه خدا مشخص كرده است.
حجت الاسلام سيدي افزود: شاكي ديگري مسجدي است كه مسلمانان در آن نماز نميخواند. مساجد خانه خدا در روي زمين است و در برخي روايات آمده، همانگونه كه ستاره ها در تاريكي شب در آسمان ميدرخشند مساجد نيز براي اهل آسمان چنين حكمي دارند. بنابراين نبايد نسبت به آنها بي تفاوت بود.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با بيان اينكه سومين گروه مذكور عالماني هستند كه مردم نسبت به آنها بي تفاوت هستند گفت:امروزه متاسفانه مسائل سياسي باعث شده، عالمي كه ممكن است به ظاهر سواد علمي داشته باشد ولي در باطن ندارد محبوب بعضي از علوم و جوامع، و مسائل سياسي باشد.بعضي از مراجع هستند كه از آنها در خصوص سياست و مسائل حكومتي سوال ميشود و ميگويند فتوا در اين زمينه ندارند چرا؟ چون پاسخ ميدهند جامعه اسلامي خود حاكم اسلامي دارد و در اينجا رهبري و حاكم اسلامي مقدم تر است و حاكم اسلامي يك بينش، بصيرت وسيعي در امور مملكت دارد كه شايد مرجع تقليد آنرا نداشته باشد.
حجت الاسلام سيدي به مصاديقي از محجوريت قرآن اشاره كرد و اظهار داشت: كارهايي مانند نخواندن قرآن و ترجيح غير قرآن به قرآن، تدبر نكردن در قرآن، بي تفاوتي در تعليم قرآن و عمل نكردن به قرآن از جمله مصاديق مهجور ماندن قرآن مي باشد.
نظر دهید