وبدا-روابط عمومي دانشگاه
نشست خبري/ دكتر احمدي اعلام كرد: 48 هزار ماموريت اورژانس در 6 ماهه اول امسال
نشست خبري معاون درمان دانشگاه و مدير مركز حوادث و فوريت هاي پزشكي دانشگاه به مناسبت سالروز تاسيس اورژانس 115 و روز ملي فوريت هاي پزشكي صبح امروز در مركز پايش مراقبت هاي درماني دانشگاه(mcmc) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، معاون درمان دانشگاه در اين نشست با اشاره به نقش اورژانس در كاهش ميزان مرگ و مير و اهميت جايگاه آن در چرخه درماني دنيا گفت:در حال حاضر 73 پايگاه اورژانس جاده اي و شهري در خراسان جنوبي فعاليت دارد وهمچنين دو پايگاه هوايي در شهرهاي بيرجند و طبس فعال است.
دكتر جلال احمدي با اعلام اينكه 128 دستگاه آمبولانس در سطح استان وجود دارد، افزود: دو اتوبوس آمبولانس نيز در استان فعاليت دارد كه در حوادث با تعداد مصدومين بالا كاربرد دارد.
وي با اشاره به كمبود نيروي اورژانس در سطح استان خاطرنشان كرد: در حال حاضر تعداد پرسنل اورژانس استان حدود450 نفر است كه به دليل كمبود نيرو به صورت فشرده و اضافه كاري مشغول ارائه خدمت به مردم استان مي باشند.
معاون درمان دانشگاه با اظهار اينكه در شش ماهه نخست امسال 48 هزار مأموريت اورژانسي در استان انجام شده است كه از اين تعداد 5 هزار مأموريت مربوط به تصادفات و حوادث جادهاي بوده است افزود: اين آمار نسبت به شش ماهه ابتدايي سال قبل در بخش تصادفات 20 درصد و مابقي ماموريت هاي اورژانسي 10 درصد افزايش داشته است.
دكتر احمدي با اعلام اينكه از ابتداي سال جاري 119 مأموريت امداد هوايي انجام شده است. گفت: متوسط كشوري زمان رسيدن به بالين بيمار در شهرها 8 دقيقه و در جاده 15 دقيقه است و متوسط رسيدن به بالين بيمار در خراسان جنوبي در شهرها 6 دقيقه و در جاده 9 دقيقه است.
دكتر احمدي به اضافه شدن 4 دستگاه آمبولانس از ابتداي امسال به اورژانس اشاره كرد و گفت:امروز 6 دستگاه آمبولانس ديگر به ناوگان خودرويي اورژانس 115 استان اضافه خواهد شد.
مدير مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي خراسان جنوبي هم با اشاره به اضافه شدن 6 دستگاه آمبولانس مجهز به اورژانس استان خبر داد و گفت: براي هر دستگاه آمبولانس يك ميليارد و 800 ميليون تومان هزينه شده است.
دكتر سيد محمدرضا حسيني با اشاره به آخرين تحولات و برنامه هاي پيش روي اورژانس 115 استان افزود: با جايگزين كردن سيستم هاي بروز و ديجيتال به جاي سيستم هاي سنتي در آستانه جهش تكنولوژيك در نحوه ارائه خدمات پيش بيمارستاني هستيم.
وي خاطرنشان كرد: بيشترين تماس ها با اورژانس مربوط به بيماران در داخل شهرهاست و بيشترين مشكلات نيز عارضه قلبي، مسموميت ها و بيماري هاي شايع در اطفال است.
مدير مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي خراسان جنوبي تلاش شده تا جهت خدمات دهي بيشتر و بهتر به بيماران، آمبولانس هاي مستهلك را از چرخه خارج نكنيم، بلكه بازسازي شوند و براي پشتيباني بيشتر از آنها استفاده شود، افزود: 80 درصد پايگاه هاي اورژانس در استان آمبولانس بروز و مناسب دارند.
دكتر حسيني همچنين از راه اندازي سيستم اتوماسيون عملياتي اورژانس در استان خبر داد و گفت: اين سيستم دسترسي آسان پرسنل به بيمار و بهترين پاسخگويي به مردم را فراهم مي كند.
گفتني است برگزاري تور رسانه اي، بازديد از تمامي پايگاه هاي اورژانس شهري و هوايي شهر بيرجند و ديدار با پرسنل، توزيع شيرين بين نمازگزاران نماز جماعت ظهر و عصر از ديگر برنامه هايي بود كه امروز به مناسبت گراميداشت سالروز تاسيس اورژانس برگزار شد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید