وبدا-روابط عمومی دانشگاه
همزمان با هفته غذا
سی و چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با هفته غذا، سی و چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان روز یکشنبه 95/07/25 با حضور مدعوین و اعضاء این کارگروه در محل سالن اجتماعات معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار گردید.
در این نشست معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه امنیت غذایی از مهمترین مباحث حوزه سلامت در جامعه است : باید مسائل حوزه سلامت و امنیت غذایی در افکارعمومی و سطح جامعه بیان شود تا مردم در اجرای برنامه ها مشارکت داشته باشند.
در این نشست معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه امنیت غذایی از مهمترین مباحث حوزه سلامت در جامعه است : باید مسائل حوزه سلامت و امنیت غذایی در افکارعمومی و سطح جامعه بیان شود تا مردم در اجرای برنامه ها مشارکت داشته باشند.
محمد حسینی با تاکید بر تلاش همگانی برای ارتقاء سلامت اضافه کرد: باید در این زمینه احساس مسئولیت در بین مردم و مسئولین وجود داشته باشد و با هم افزایی در تصمیم گیری ها، اقدامات مناسبی صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: کارگروه سلامت و امنیت غذایی و متولیان باید بر حذف محصولات مضر در سطح جامعه استمرار و اصرار داشته باشند و تبلیغات و آگاهی بخشی به مردم در حوزه سلامت بسیار حائز اهمیت است.
معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه ابتدا به ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه این معاونت پرداخت و در ادامه با اشاره وضعیت داروهای گیاهی در عطاری ها، بر ساماندهی مراکز غیر مجاز عرضه گیاهان دارویی تاکید کرد و گفت: همه دستگاههای ذیربط باید در نظارتها و برخوردها هماهنگ باشند.
دکتر کبری ناصری با اشاره به شعار ملی و جهانی هفته غذا گفت: هفته غذا بهترین فرصت برای آگاهی سازی مردم و ارتقاء سواد سلامت جامعه پیرامون رفتاهای تغذیه ای مناسب است.
وی با اشاره به تبلیغات تغذیه ای در رسانه ها خاطرنشان کرد: بیلبوردها و تبلیغات متعدد به شدت ذائقه مردم را تحت تأثیر قرار میدهد که باید در این زمینه چاره اندیشی کرد.
دکتر کامبیز مهدیزاده معاون بهداشتی دانشگاه نیز با تشریح برنامه ملی خودمراقبتی و بیان اینکه تاکنون در 50 درصد نقاط استان این طرح اجرایی شده است گفت: این برنامه به طور رسمی از 15 آبان ماه در کل استان اجرایی می شود.
وی خاطرنشان کرد: کارگروه سلامت و امنیت غذایی و متولیان باید بر حذف محصولات مضر در سطح جامعه استمرار و اصرار داشته باشند و تبلیغات و آگاهی بخشی به مردم در حوزه سلامت بسیار حائز اهمیت است.
معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه ابتدا به ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه این معاونت پرداخت و در ادامه با اشاره وضعیت داروهای گیاهی در عطاری ها، بر ساماندهی مراکز غیر مجاز عرضه گیاهان دارویی تاکید کرد و گفت: همه دستگاههای ذیربط باید در نظارتها و برخوردها هماهنگ باشند.
دکتر کبری ناصری با اشاره به شعار ملی و جهانی هفته غذا گفت: هفته غذا بهترین فرصت برای آگاهی سازی مردم و ارتقاء سواد سلامت جامعه پیرامون رفتاهای تغذیه ای مناسب است.
وی با اشاره به تبلیغات تغذیه ای در رسانه ها خاطرنشان کرد: بیلبوردها و تبلیغات متعدد به شدت ذائقه مردم را تحت تأثیر قرار میدهد که باید در این زمینه چاره اندیشی کرد.
دکتر کامبیز مهدیزاده معاون بهداشتی دانشگاه نیز با تشریح برنامه ملی خودمراقبتی و بیان اینکه تاکنون در 50 درصد نقاط استان این طرح اجرایی شده است گفت: این برنامه به طور رسمی از 15 آبان ماه در کل استان اجرایی می شود.
دکتر میترا مودی رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه نیز به ارائه گزارش عملکرد این مرکز پرداخت و با معرفی بیماری سرطان پستان و وضعیت این بیماری در کشور از اجرای طرح جامع غربالگری سرطان پستان در استان خبر داد.
گفتنی است پیش از آغاز جلسه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا از مدعوین با صبحانه سالم پذیرایی گردید.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید