وبدا-روابط عمومي دانشگاه
وزير بهداشت در جشنواره عمران سلامت
با افتخار مي گوييم كه بخش عمده اي از رنج مردم در حوزه سلامت، التيام پيدا كرده است
وزير بهداشت گفت: در 4 سال گذشته، تيمي متشكل از متخصصان عرصه هاي مختلف سلامت در خدمت مردم و دولت بودند كه در تاريخ وزارت بهداشت، هيچ گاه چنين تعداد از افراد برجسته در حوزه هاي مختلف پزشكي در ستاد وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور به كار گرفته نشده بود.
بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از گزارش وبدا، دكتر سيد حسن هاشمي در جشنواره عمران سلامت، اظهار داشت: مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور زندگي و آبروي خود را وقف نظام و انقلاب اسلامي كردند و عاشقانه و خالصانه شبانه روز تلاش كردند و طرحي بزرگ و بي نظير در تاريخ كشور(طرح تحول سلامت) را به مرحله اجرا درآوردند؛ طرحي كه حاصل آن رضايتمندي بيش از 80 درصد از مردم و به ويژه محرومين و مستضعفان شد و نتيجه اين رضايتمندي در انتخابات پرشور ارديبهشت ماه به خوبي نمايان بود.
دكتر هاشمي گفت: در ابتداي دولت يازدهم، پرداخت از جيب مردم در ايران در بين كشورهاي جهان در بدترين وضعيت قرار داشت و از بيش از 55 درصد به كمتر از 40 درصد تنزل پيدا كرد؛ 15 درصد كاهش پرداختي مردم از جيب، عدد بزرگي است به ويژه وقتي دريابيم كه براي هر درصد كاهش بايد 790 ميليارد تومان هزينه كنيم. درست است كه توانسته ايم پرداخت از جيب مردم را به كمتر از 40 درصد كاهش دهيم اما بر اساس برنامه ششم توسعه بايد به 25 درصد برسيم كه تا رسيدن به آن، راه سختي را در پيش داريم.
وزير بهداشت از همگاني كردن بيمه سلامت به عنوان يكي از برنامه هاي افزايش دسترسي مردم به خدمات حوزه سلامت ياد كرد و افزود: پوشش بيمه همگاني براي نخستين بار پس از 20 سال در دولت يازدهم اجرا شد و همه مردم ايران به ويژه اقشار محروم، داراي دفترچه درماني شدند و علاوه بر جمعيت روستايي، 11 ميليون نفر به صورت رايگان تحت پوشش بيمه قرار گرفتند.
دكتر هاشمي با اشاره به توزيع 12 هزار پزشك و متخصص و 30 هزار مراقب سلامت در كشور به منظور افزايش دسترسي مردم به خدمات، يادآور شد: بالغ بر دو هزار و 500 ميليارد تومان تجهيزات پزشكي جديد در مراكز بهداشتي و درماني توزيع شد و امروز با افتخار مي گوييم كه بخش عمده اي از رنج مردم در حوزه سلامت، التيام پيدا كرده و مردم ايران به اصلاح امور در حوزه سلامت، بيش از گذشته اميدوار شده اند.
وزير بهداشت هدف ديگر طرح تحول سلامت را نوسازي و بازسازي و توسعه مراكز بهداشتي و درماني دانست و گفت: به اعتراف افرادي كه 30 سال در حوزه سلامت فعاليت دارند، در سه سال گذشته در حوزه توسعه فضاي فيزيكي و نوسازي و بازسازي مراكز بهداشتي و درماني، انقلابي رخ داده است. بيش از 17 هزار خانه بهداشت نوسازي و مرمت، بيش از دو نيم ميليون متر مربع فضاي بيمارستاني بازسازي و بهسازي، بيش از 21 هزار تخت بيمارستاني ساخته، تجهيز و راه اندازي شدند.
دكتر هاشمي با بيان اينكه در ابتداي دولت يازدهم وعده ايجاد 21 هزار تخت بيمارستاني در كشور در را داديم افزود: همه مي گفتند كه ايجاد 21 هزار تخت بيمارستاني در طول اين مدت، امكان پذير نيست اما امروز 25 هزار تخت بيمارستاني ساخته، تجهيز و راه اندازي شده است.
وزير بهداشت به ساخت و راه اندازي بيش از 5 هزار مركز بهداشتي در كشور در دولت يازدهم اشاره و تصريح كرد: در حال حاضر در كشور بيش از 5500 پروژه بهداشتي و درماني در حال ساخت است كه بر اساس پيش بيني ها، ظرف يكسال آينده به بهره برداري خواهند رسيد.
دكتر هاشمي از توزيع دارو، واكسن، تجهيزات پزشكي، تشكيل پرونده الكترونيك سلامت و ده ها خدمت حوزه سلامت به عنوان عواملي براي افزايش رضايتمندي مردم ياد كرد و گفت: در دولت يازدهم زايمان طبيعي در كشور رايگان شد و براي تكريم و آرامش زنان، حدود دو هزار واحد اختصاصي زايمان ساخته و راه اندازي شد.
وزير بهداشت از كاهش مرگ و مير مادران باردار از 25 در صد هزار به 18.5 در هر صد هزار خبر داد و اضافه كرد: هدف گذاري براي آينده، رسيدن به مرگ كمتر از 15 در هر صد هزار مادر باردار است و خوشحاليم كه مرگ و مير نوزادان از 12 در هزار به كمتر از 9 در هر هزار نوزاد كاهش پيدا كرد و در اين دو شاخص در رتبه يازدهم قرار داشتيم اما در حال حاضر رتبه سوم را داريم و اين پاسخ افرادي است كه طرح تحول سلامت را به درمان محوري متهم مي كنند.
دكتر هاشمي تاكيد كرد: اقدامات حوزه بهداشت در دولت يازدهم در تاريخ كشور، بي نظير و بي سابقه بود چراكه با عمق جان پذيرفته ايم كه پيشگيري مقدم بر درمان است.
وزير بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در كشور هزاران دستگاه آمبولانس توزيع و 35 پايگاه اورژانس هوايي راه اندازي شد و علاوه بر اقدامات بهداشتي و درماني، تحول بزرگي در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي ايجاد شد.
دكتر هاشمي با اشاره به اجراي طرح آمايش سرزميني براي اولين بار در سطح آموزش عالي در حوزه پزشكي، خاطرنشان كرد: در قالب اين طرح، ده قطب كشوري تعريف شد و كيفيت آموزش پزشكي و نزديك شدن به مرزهاي دانش، اهميت بيشتري پيدا كرد و در راه اندازي مراكز آموزشي و آزمون هاي الكترونيك و محتواي دروس، تجديد نظر شد.
وزير بهداشت يادآور شد: در حوزه پژوهش در علوم پزشكي از نظر توليد مقالات از رتبه 20 به رتبه 18 رسيديم. در ابتداي دولت يازدهم، 108 دانشمند برتر در حوزه علوم پزشكي در كشور حضور داشتند كه در حال حاضر به 466 دانشمند برتر افزايش پيدا كرده و تعداد مقالات در سامانه اسكوپوس 43 و در آي اس آي، 56 درصد رشد يافته است.
دكتر هاشمي ضمن ابراز خرسندي از افزايش 360 درصدي كيفيت مقالات در حوزه علوم پزشكي، گفت: از نظر استناد به مقالات گروه پزشكي با 37 هزار استناد بالاتر از 20 هزار استناد به مقالات تركيه قرار گرفته ايم در حالي كه در سال 92، استناد به مقالات علمي گروه پزشكي ايران حدود 12 هزار بود.
وزير بهداشت تصريح كرد: از نظر نوآوري در حوزه پزشكي رتبه ما در دنيا از 106 به 75 رسيده و 340 قلم داروي جديد در 4 سال گذشته، روانه بازار شد و رونمايي ما از داروها، جنبه نمايشي نداشت و زماني رونمايي مي شد كه در داروخانه ها موجود باشد و پزشك آن را تجويز كند.
دكتر هاشمي تاكيد كرد: همواره سياستمداران و دولت ها علاقه مند هستند كه در جهت توسعه جاده، سد، راه آهن، كارخانه و پالايشگاه تلاش كنند و اراده اي براي توسعه خدمات و رفاه و به ويژه حوزه سلامت نداشته و ندارند البته در كشورهاي صنعتي و پيشرفته، اين موضوع برعكس است و توسعه و رفاه، حرف اول را در موفقيت يا ناكامي دولت را مي زند و براي اولين بار در دولت يازدهم، به اين اشتباه پايان داديم و خواستيم كه بگوييم كه هزينه كردن در حوزه سلامت به معناي هدر دادن منابع نيست و كشور براي رشد و توسعه نياز به افرادي سالم دارد.
وزير بهداشت گفت: راه رييس جمهور و دولت يازدهم، همان شعار انقلاب اسلامي، عمل به دستورات مقام معظم رهبري و آرمان هاي شهدا و امام راحل بود اما همه بايد بدانيم كه با اجراي طرح تحول سلامت، تازه در آغاز راه قرار داريم و بايد باور كنيم كه اين نهال نوپا، نيازمند مراقبت است.
دكتر هاشمي ضمن انتقاد از افرادي كه هزينه هاي حوزه سلامت را سرسام آور مي دانند، گفت: متاسفانه گاهي اوقات به دليل نفوذ بالاي رقباي دولت در رسانه ها، برخي اعضاي دولت نيز تحت تاثير قرار مي گيرند در حالي كه اين اقدام، نشانه هاي غلطي است كه اين روزها متداول شده است. در دولت يازدهم، بودجه آموزش و پرورش بيش از دو برابر افزايش يافت و در حوزه حقوق و دستمزد و افزايش حقوق مستمري بگيران، هزينه هاي زيادي شد در حالي كه كل منابع طرح تحول سلامت تا كنون 11 هزار و 700 ميليارد تومان است و خوشبختانه توانست سرمايه اجتماعي بالايي ايجاد كند.
وزير بهداشت تصريح كرد: رتبه ايران در بين كشورهاي دنيا از نظر سرانه سلامت، 80 بود و اقتصاديون نبايد تصور كنند كه هزينه هاي زيادي در اين حوزه صرف شده است و وضعيت ما با برخي از كشورها، قابل مقايسه نيست و در ميان كشورهاي سند چشم انداز، از اين نظر، رتبه هشتم را داريم و بايد دريابيم كه نياز به سرمايه گذاري در اين حوزه، ضروري و لازم است.
دكتر هاشمي ضمن تاكيد بر اهميت ادامه اجراي طرح تحول سلامت، خاطرنشان كرد: مهم نيست چه كسي مديريت حوزه سلامت را بر عهده مي گيرد بلكه مهم اين است كه شركاي حوزه سلامت، به تعهدات خود وفادار بمانند كه در راس اين شركا، شخص رييس جمهور قرار دارد كه صميمانه تشكر مي كنم.
وزير بهداشت ادامه داد: در دولت يازدهم، هيچ فردي به اندازه دكتر روحاني از حوزه سلامت حمايت نكرد و به خاطر حمايت از ارتقاي سلامت مردم ايران از شما تقدير مي كنم. اعضاي دولت، سازمان برنامه بودجه، سازمان امور استخدامي، مجلس، صدا و سيما، وزارت رفاه در حوزه سلامت اثرگذار هستند و همه بايد كمك كنند كه دولت موفق شود و در فضاي رسانه اي افرادي كه خود را ارزشي مي دانند بايد طوري تبليغ كنند كه اميدواري مردم به خدمات دولت به ويژه در حوزه سلامت كاهش نيابد.
دكتر هاشمي براي تشكيل دولت مقتدر در دوره دوازدهم آرزوي موفقيت كرد و گفت: آنچه به عنوان يك كارشناس كه 4 سال در حوزه سلامت كار كرده ام مي توانم بگويم اين است كه براي موفقيت طرح تحول سلامت و ادامه اجراي آن، توليت وزارت بهداشت و پايداري منابع مالي بسيار مهم است و اگر صندوق هاي بيمه را نتواينم تجميع كنيم و مديريت منابع و ارائه خدمت يكپارچه نباشد، تلاش وزارت بهداشت بي نتيجه خواهد بود و بخشي از تلاش هاي وزارت بهداشت توسط گروه هاي ديگر مداخله گر، بي ثمر مي ماند .
وزير بهداشت در پايان يادآور شد: وصل بودن منابع وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت به بودجه عمومي و درآمد نفتي، گرفتاري هايي را براي ما ايجاد كرده و مديريت اين حوزه را پر چالش خواهد كرد زيرا همه مردم از قبل از تولد تا بعد از مرگ با حوزه سلامت سر و كار دارند و در فضاي سنگين رسانه اي، مشكلاتي براي اين بخش ايجاد مي شود و اميدواريم جريانات سياسي و گروه هاي مختلف با دولت مهربان تر باشند و شاهد انسجام و وحدت ملي و تحقق وعده هاي داده شده كه مهمترين مطالبه مردم است، باشيم.
بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از گزارش وبدا، دكتر سيد حسن هاشمي در جشنواره عمران سلامت، اظهار داشت: مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور زندگي و آبروي خود را وقف نظام و انقلاب اسلامي كردند و عاشقانه و خالصانه شبانه روز تلاش كردند و طرحي بزرگ و بي نظير در تاريخ كشور(طرح تحول سلامت) را به مرحله اجرا درآوردند؛ طرحي كه حاصل آن رضايتمندي بيش از 80 درصد از مردم و به ويژه محرومين و مستضعفان شد و نتيجه اين رضايتمندي در انتخابات پرشور ارديبهشت ماه به خوبي نمايان بود.
وزير بهداشت تصريح كرد: طرح تحول سلامت با هدف كاهش پرداختي مردم در مراكز بهداشتي و درماني، افزايش دسترسي به خدمات در سراسر كشور و توسعه زيرساخت هاي بهداشتي و درماني طراحي و به مرحله اجرا درآمد. براي كاهش پرداختي مردم در مراكز درماني، بالغ بر 5 هزار ميليارد تومان هزينه كرديم و پرداختي مردم در مراكز درماني از حدود 40 به حدود 8 درصد كاهش پيدا كرد.
دكتر هاشمي گفت: در ابتداي دولت يازدهم، پرداخت از جيب مردم در ايران در بين كشورهاي جهان در بدترين وضعيت قرار داشت و از بيش از 55 درصد به كمتر از 40 درصد تنزل پيدا كرد؛ 15 درصد كاهش پرداختي مردم از جيب، عدد بزرگي است به ويژه وقتي دريابيم كه براي هر درصد كاهش بايد 790 ميليارد تومان هزينه كنيم. درست است كه توانسته ايم پرداخت از جيب مردم را به كمتر از 40 درصد كاهش دهيم اما بر اساس برنامه ششم توسعه بايد به 25 درصد برسيم كه تا رسيدن به آن، راه سختي را در پيش داريم.
وزير بهداشت از همگاني كردن بيمه سلامت به عنوان يكي از برنامه هاي افزايش دسترسي مردم به خدمات حوزه سلامت ياد كرد و افزود: پوشش بيمه همگاني براي نخستين بار پس از 20 سال در دولت يازدهم اجرا شد و همه مردم ايران به ويژه اقشار محروم، داراي دفترچه درماني شدند و علاوه بر جمعيت روستايي، 11 ميليون نفر به صورت رايگان تحت پوشش بيمه قرار گرفتند.
دكتر هاشمي با اشاره به توزيع 12 هزار پزشك و متخصص و 30 هزار مراقب سلامت در كشور به منظور افزايش دسترسي مردم به خدمات، يادآور شد: بالغ بر دو هزار و 500 ميليارد تومان تجهيزات پزشكي جديد در مراكز بهداشتي و درماني توزيع شد و امروز با افتخار مي گوييم كه بخش عمده اي از رنج مردم در حوزه سلامت، التيام پيدا كرده و مردم ايران به اصلاح امور در حوزه سلامت، بيش از گذشته اميدوار شده اند.
وزير بهداشت هدف ديگر طرح تحول سلامت را نوسازي و بازسازي و توسعه مراكز بهداشتي و درماني دانست و گفت: به اعتراف افرادي كه 30 سال در حوزه سلامت فعاليت دارند، در سه سال گذشته در حوزه توسعه فضاي فيزيكي و نوسازي و بازسازي مراكز بهداشتي و درماني، انقلابي رخ داده است. بيش از 17 هزار خانه بهداشت نوسازي و مرمت، بيش از دو نيم ميليون متر مربع فضاي بيمارستاني بازسازي و بهسازي، بيش از 21 هزار تخت بيمارستاني ساخته، تجهيز و راه اندازي شدند.
دكتر هاشمي با بيان اينكه در ابتداي دولت يازدهم وعده ايجاد 21 هزار تخت بيمارستاني در كشور در را داديم افزود: همه مي گفتند كه ايجاد 21 هزار تخت بيمارستاني در طول اين مدت، امكان پذير نيست اما امروز 25 هزار تخت بيمارستاني ساخته، تجهيز و راه اندازي شده است.
وزير بهداشت به ساخت و راه اندازي بيش از 5 هزار مركز بهداشتي در كشور در دولت يازدهم اشاره و تصريح كرد: در حال حاضر در كشور بيش از 5500 پروژه بهداشتي و درماني در حال ساخت است كه بر اساس پيش بيني ها، ظرف يكسال آينده به بهره برداري خواهند رسيد.
دكتر هاشمي از توزيع دارو، واكسن، تجهيزات پزشكي، تشكيل پرونده الكترونيك سلامت و ده ها خدمت حوزه سلامت به عنوان عواملي براي افزايش رضايتمندي مردم ياد كرد و گفت: در دولت يازدهم زايمان طبيعي در كشور رايگان شد و براي تكريم و آرامش زنان، حدود دو هزار واحد اختصاصي زايمان ساخته و راه اندازي شد.
وزير بهداشت از كاهش مرگ و مير مادران باردار از 25 در صد هزار به 18.5 در هر صد هزار خبر داد و اضافه كرد: هدف گذاري براي آينده، رسيدن به مرگ كمتر از 15 در هر صد هزار مادر باردار است و خوشحاليم كه مرگ و مير نوزادان از 12 در هزار به كمتر از 9 در هر هزار نوزاد كاهش پيدا كرد و در اين دو شاخص در رتبه يازدهم قرار داشتيم اما در حال حاضر رتبه سوم را داريم و اين پاسخ افرادي است كه طرح تحول سلامت را به درمان محوري متهم مي كنند.
دكتر هاشمي تاكيد كرد: اقدامات حوزه بهداشت در دولت يازدهم در تاريخ كشور، بي نظير و بي سابقه بود چراكه با عمق جان پذيرفته ايم كه پيشگيري مقدم بر درمان است.
وزير بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در كشور هزاران دستگاه آمبولانس توزيع و 35 پايگاه اورژانس هوايي راه اندازي شد و علاوه بر اقدامات بهداشتي و درماني، تحول بزرگي در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي ايجاد شد.
دكتر هاشمي با اشاره به اجراي طرح آمايش سرزميني براي اولين بار در سطح آموزش عالي در حوزه پزشكي، خاطرنشان كرد: در قالب اين طرح، ده قطب كشوري تعريف شد و كيفيت آموزش پزشكي و نزديك شدن به مرزهاي دانش، اهميت بيشتري پيدا كرد و در راه اندازي مراكز آموزشي و آزمون هاي الكترونيك و محتواي دروس، تجديد نظر شد.
وزير بهداشت يادآور شد: در حوزه پژوهش در علوم پزشكي از نظر توليد مقالات از رتبه 20 به رتبه 18 رسيديم. در ابتداي دولت يازدهم، 108 دانشمند برتر در حوزه علوم پزشكي در كشور حضور داشتند كه در حال حاضر به 466 دانشمند برتر افزايش پيدا كرده و تعداد مقالات در سامانه اسكوپوس 43 و در آي اس آي، 56 درصد رشد يافته است.
دكتر هاشمي ضمن ابراز خرسندي از افزايش 360 درصدي كيفيت مقالات در حوزه علوم پزشكي، گفت: از نظر استناد به مقالات گروه پزشكي با 37 هزار استناد بالاتر از 20 هزار استناد به مقالات تركيه قرار گرفته ايم در حالي كه در سال 92، استناد به مقالات علمي گروه پزشكي ايران حدود 12 هزار بود.
وزير بهداشت تصريح كرد: از نظر نوآوري در حوزه پزشكي رتبه ما در دنيا از 106 به 75 رسيده و 340 قلم داروي جديد در 4 سال گذشته، روانه بازار شد و رونمايي ما از داروها، جنبه نمايشي نداشت و زماني رونمايي مي شد كه در داروخانه ها موجود باشد و پزشك آن را تجويز كند.
دكتر هاشمي تاكيد كرد: همواره سياستمداران و دولت ها علاقه مند هستند كه در جهت توسعه جاده، سد، راه آهن، كارخانه و پالايشگاه تلاش كنند و اراده اي براي توسعه خدمات و رفاه و به ويژه حوزه سلامت نداشته و ندارند البته در كشورهاي صنعتي و پيشرفته، اين موضوع برعكس است و توسعه و رفاه، حرف اول را در موفقيت يا ناكامي دولت را مي زند و براي اولين بار در دولت يازدهم، به اين اشتباه پايان داديم و خواستيم كه بگوييم كه هزينه كردن در حوزه سلامت به معناي هدر دادن منابع نيست و كشور براي رشد و توسعه نياز به افرادي سالم دارد.
وزير بهداشت گفت: راه رييس جمهور و دولت يازدهم، همان شعار انقلاب اسلامي، عمل به دستورات مقام معظم رهبري و آرمان هاي شهدا و امام راحل بود اما همه بايد بدانيم كه با اجراي طرح تحول سلامت، تازه در آغاز راه قرار داريم و بايد باور كنيم كه اين نهال نوپا، نيازمند مراقبت است.
دكتر هاشمي ضمن انتقاد از افرادي كه هزينه هاي حوزه سلامت را سرسام آور مي دانند، گفت: متاسفانه گاهي اوقات به دليل نفوذ بالاي رقباي دولت در رسانه ها، برخي اعضاي دولت نيز تحت تاثير قرار مي گيرند در حالي كه اين اقدام، نشانه هاي غلطي است كه اين روزها متداول شده است. در دولت يازدهم، بودجه آموزش و پرورش بيش از دو برابر افزايش يافت و در حوزه حقوق و دستمزد و افزايش حقوق مستمري بگيران، هزينه هاي زيادي شد در حالي كه كل منابع طرح تحول سلامت تا كنون 11 هزار و 700 ميليارد تومان است و خوشبختانه توانست سرمايه اجتماعي بالايي ايجاد كند.
وزير بهداشت تصريح كرد: رتبه ايران در بين كشورهاي دنيا از نظر سرانه سلامت، 80 بود و اقتصاديون نبايد تصور كنند كه هزينه هاي زيادي در اين حوزه صرف شده است و وضعيت ما با برخي از كشورها، قابل مقايسه نيست و در ميان كشورهاي سند چشم انداز، از اين نظر، رتبه هشتم را داريم و بايد دريابيم كه نياز به سرمايه گذاري در اين حوزه، ضروري و لازم است.
دكتر هاشمي ضمن تاكيد بر اهميت ادامه اجراي طرح تحول سلامت، خاطرنشان كرد: مهم نيست چه كسي مديريت حوزه سلامت را بر عهده مي گيرد بلكه مهم اين است كه شركاي حوزه سلامت، به تعهدات خود وفادار بمانند كه در راس اين شركا، شخص رييس جمهور قرار دارد كه صميمانه تشكر مي كنم.
وزير بهداشت ادامه داد: در دولت يازدهم، هيچ فردي به اندازه دكتر روحاني از حوزه سلامت حمايت نكرد و به خاطر حمايت از ارتقاي سلامت مردم ايران از شما تقدير مي كنم. اعضاي دولت، سازمان برنامه بودجه، سازمان امور استخدامي، مجلس، صدا و سيما، وزارت رفاه در حوزه سلامت اثرگذار هستند و همه بايد كمك كنند كه دولت موفق شود و در فضاي رسانه اي افرادي كه خود را ارزشي مي دانند بايد طوري تبليغ كنند كه اميدواري مردم به خدمات دولت به ويژه در حوزه سلامت كاهش نيابد.
دكتر هاشمي براي تشكيل دولت مقتدر در دوره دوازدهم آرزوي موفقيت كرد و گفت: آنچه به عنوان يك كارشناس كه 4 سال در حوزه سلامت كار كرده ام مي توانم بگويم اين است كه براي موفقيت طرح تحول سلامت و ادامه اجراي آن، توليت وزارت بهداشت و پايداري منابع مالي بسيار مهم است و اگر صندوق هاي بيمه را نتواينم تجميع كنيم و مديريت منابع و ارائه خدمت يكپارچه نباشد، تلاش وزارت بهداشت بي نتيجه خواهد بود و بخشي از تلاش هاي وزارت بهداشت توسط گروه هاي ديگر مداخله گر، بي ثمر مي ماند .
وزير بهداشت در پايان يادآور شد: وصل بودن منابع وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت به بودجه عمومي و درآمد نفتي، گرفتاري هايي را براي ما ايجاد كرده و مديريت اين حوزه را پر چالش خواهد كرد زيرا همه مردم از قبل از تولد تا بعد از مرگ با حوزه سلامت سر و كار دارند و در فضاي سنگين رسانه اي، مشكلاتي براي اين بخش ايجاد مي شود و اميدواريم جريانات سياسي و گروه هاي مختلف با دولت مهربان تر باشند و شاهد انسجام و وحدت ملي و تحقق وعده هاي داده شده كه مهمترين مطالبه مردم است، باشيم.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید