وبدا-روابط عمومی دانشگاه
کاهش میزان آرسنیک در برنج های مصرفی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ سیده سمیه اصغری رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان در خصوص وجود
سم آرسنیک در برنج و لزوم بکارگیری روش های کاهش آن در زمان طبخ غذا گفت: از آنجا که برنج دومین ماده غذایی پرمصرف در ایران است و بخشی از نیازهای
تغذیه ای افراد جامعه با مصرف برنج تامین می شود، لذا حصول اطمینان از سلامت این
غذا بویژه از نظر وجود آلاینده های فلزات سنگین بویژه آرسنیک حائز اهمیت است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان در ادامه آلودگی برنج با فلزات سنگین را
یکی از موارد محتمل آلودگی های محیطی دانست و گفت: تحت شرایط
خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب های
مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع نموده و می تواند سلامت افراد
جامعه را در مخاطره قرار دهند.
در پایان خانم اصغری ضمن معرفی لینک مقاله علمی
مربوط به این موضوع در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
بر لزوم بکارگیری روش های کاهش آرسنیک برنج، در فرایند پخت غذا تاکید نمود.
مربوط به این موضوع در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
بر لزوم بکارگیری روش های کاهش آرسنیک برنج، در فرایند پخت غذا تاکید نمود.
جهت مشاهده مقاله اینجا کلیک نمائید.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید